ESAD TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL
Yüksekova'nın en iyi mekanlarından Öz Damak Balık restaurant, yeni işletmecisi ve zenginleşen menüsüyle misafirlerini ağırlamaya başladı.
2005 yılından bu yana ilçe halkına hizmet veren restoran, Yüksekova'nın tanınmış esnaflarından, aynı zamanda Doğu Döner'in sahibi olan Taner Ataş tarafından devralındı. Yeni dönemde sadece balık çeşitleri değil, çok daha geniş bir yelpazede lezzetler sunulacak.
"Yeni Menüde Geleneksel ve Modern Tatlar Bir Arada"
Yeni işletmeci Taner Ataş, Öz Damak'ı devralmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yıllardır bu sektörde hizmet veriyorum. Öz Damak ailesi olarak, müşterilerimize kaliteli ve lezzetli hizmetin en iyisini sunmaya çalışacağız. Yüksekova'yı yeni tatlarla buluşturacağız" dedi.
Restaurantın yenilenen menüsünde, altı çeşit çorba ve on çeşit sulu yemek gibi günlük lezzetlerin yanı sıra, yöresel ve modern kebap çeşitleri de yer alıyor. Menüye eklenenler arasında Hakkari sarması, beyti sarması, simit kebabı, Adana lokum kebap ve çeşitli ızgara türleri bulunuyor. Ayrıca, balık restoranı kimliğini koruyarak levrek ve istavrit gibi balık çeşitlerine de yer verilmeye devam ediliyor.
Ataş, mekanın herkese hitap eden, çok güzel bir yer olduğunu belirterek, "Şimdiden yerimize herkese hayırlı ve uğurlu olsun" temennisinde bulundu.
"Yüksekova Halkına Farklı Damak Zevkleri Sunulacak"
Yeniden açılan Öz Damak Restaurant, genişleyen menüsüyle Yüksekova halkına farklı damak zevklerini bir arada sunmayı hedefliyor. Taner Ataş'ın tecrübesi ve yenilenen lezzet seçenekleri, restaurantın ilçe gastronomi hayatında önemli bir yer edinmesini sağlayacak.