Yüksekova Güncel

Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 2 (2023)

Yerel

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

ERKUŞ CAR - BİLAL ERKUŞ Bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle kurban bayramınız mübarek olsun.

SAVAŞAN MOTORS - EMİR SAVAŞAN Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak “merhabadır” bayramlar. Kurban bayramımız mübarek olsun...

ORPAK OTO - TURGUT ORPAK Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

ZANA AUTO - UĞUR TAŞKENT - LEVENT ŞANLITÜRK Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

BEY MOTORS - KENAN ÇAKIR Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle bölge halkına ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesine Allah'tan diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun!

DOĞAN AUTO - DOĞAN DAĞDEVİREN Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 

YUR AUTO - RESUL YURTSEVEN Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...

ÖNER AUTO - İSHAK ÖNER Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.

ASİLHAN OTO GALERİ - ADNAN HAN Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

KADIROĞLU MOTORS - CİHAN KADIROĞLU - SEYİTHAN KADIROĞLU Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

UMT AUTO - CEMAL DÜNDAR Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban bayramınızı kutlarım...

VANGÖLÜ TURİZM - ŞAHBAZ BOR Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

TAKSİCİ ESNAF - HAMDİ ÇAVLI - Sevap kapılarının sonuna kadar açık kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle. Kurban Bayramınız mübarek olsun tüm dertleriniz deva bulsun.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.