ABD'de silahlı saldırı: 1'i polis, 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

ABD'nin Colorado eyaletinde bir silahlı saldırganın saatlerce polisle çatışması sonrası 1'i polis, 3 kişi öldü, 5'i polis 11 kişi ise yaralandı.

ABD'de silahlı saldırı: 1'i polis, 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

 ABD'nin Colorado eyaletine bağlı Colorado Springs kentinde, kimliği belirsiz silahlı bir kişi Aile Planlama Merkezi'ne girerek içeridekileri rehin aldı. Rehineleri kurtarmak isteyen polis ile silahlı saldırgan arasında çatışma çıktı.

Gergin bekleyiş sürerken, polis, saldırganın içeriye, bazı malzemeler taşıdığını, bunların mühimmat yada patlayıcı maddeler olabileceğini açıkladı. Çevreye çok sayıda keskin nişancılar, özel harekat polisleri ve FBI ajanları sevkedilirken, saldırganın elinde kaç rehine olduğunun ise bilinmediği belirtildi. Bölgeye çok sayıda ilk yardım aracı da yollandı.

Yaklaşık 7 saat süren gergin bekleyişin ardından silahlı saldırganın teslim olduğu öğrenildi. Saldırganın olayı neden yaptığı ise henüz netlik kazanmadı.

1'İ POLİS, 3 KİŞİ ÖLDÜ, 5'İ POLİS 11 KİŞİ DE YARALANDI

Polis yetkilileri, çatışmada 1'i polis, 3 kişinin hayatını kaybettiğini 5'i polis 11 kişinin de yaralandığını açıkladı. Çatışmada hayatını kaybeden polis memurun 44 yaşında Garret Swasey olduğu açıklandı.Evrensel

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2015, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER