Yüksekova’da açılan kütüphaneler sayesinde öğrenciler sahura kadar çalışıyorlar

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde açılan kütüphaneler sayesinde öğrenciler sahura kadar çalışma imkanı buluyorlar.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde açılan kütüphaneler sayesinde öğrenciler sahura kadar ders çalışma imkânı buluyorlar.

Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin’in girişimleriyle ilçenin 5 mahallenin öğrencilerine hizmet verecek şekilde İlçenin Güngör Mahallesinde 5 yıldızlı Genç Ofis açıldı.

Yıllardır ilçede kütüphanelerin olmaması vatandaşları mağdur ediyordu. Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin’nin yoğun çalışmaları sonucu bu eksiklik giderildi.

5 mahallenin öğrencilerine hizmet veren. 5 yıldızlı kütüphane ilgi görürken, öğrencilerin rahat ders çalışmaları için sahur vaktine kadar açık kalacak.

“Tek gayemiz Yüksekova’mıza hizmet etmektir”

Bizlerin zamanında böyle imkânlar yoktu. Şimdiki gençler çok daha şanslı, diyen Keskin, “Bundan önce öğrencilerin sahur vaktine çalışacak ortamları, etüt merkezleri yoktu. Allah’a şükürler olsun ki sayın Valimiz ve sayın Kaymakamımızın destekleriyle bölgeye 5 Yıldızlı ofis ve içinde oldukça donanımlı kütüphane açtık. Artık 3 tane kütüphanemiz gençlerimizin hizmetindedir. Sadece kütüphaneler değil, her tarafıyla yok yok denilecek kadar donanımlı ofis kurduk. Çocuklarımız mutlu olunca bizler daha çok mutlu oluyoruz'' dedi.

Müdür Keskin, ''Gençlerimiz adına bizlerden desteklerini esirgemeyen sayın Hakkâri Valimiz sayın Ali Çelik ve Yüksekova Kaymakamımız sayın Ömer Çimşit’e teşekkür ediyoruz” İfadelerini kullandı

“Artık sahura kadar çalışabiliyoruz”

Gençlerden Mehmet Atsız ise, “Yüksekova’da bu rahatlıkta ders çalışabileceğimiz fazla alanlarımız yoktu. Şükürler olsun ki müdürümüz Sami Keskin'in vesile olmasıyla ilçemize yakışacak 5 yıldızlı bir kütüphane hizmeti bizlere sunuldu. Sahur vaktine kadar burada çalışıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Bize bu imkânı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER