Bozdağ: Cenazeye saldırı çirkin

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ: Cenazeye saldırı çirkin, yapanlar hesap verecek. Ancak gömüldüğü yerden çıkarma kararı ailenin.

Bozdağ: Cenazeye saldırı çirkin
 Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Ayesl Tuğluk’un annesi Hatun Tuğluk’un cenaze törenine yapılan saldırıyı ‘çirkin’ olarak niteledi. Bozdağ, “20-25 kişilik bir grup bu çirkinliği yapmıştır. Ancak bu 20-25 kişiyi savunmak için söylemiyorum, cenazeyi gömüldüğü yerden bunlar çıkarmamıştır. Böyle bir yanlış anlama olmaması için söylüyorum, ailenin kararıdır. Cenaze ailenin istediği şekilde defnedilecektir. Bu çirkinliği yapan şahıslarla ilgili adli tahkikat başlatıldı, hesabını adli yargı önünde verecekler” dedi. Bozdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da olay yerine giderek güvenlik tedbirlerini gözden geçirdiğini söyledi.

‘TERÖRİSTE KİMLİK Mİ SORULACAK?’

Bozdağ, SİHA tartışmaları ile ilgili olarak da açıklamalar yaptı. CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konu ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren Bozdağ, “Bu kadar terör örgütünün ekmeğine yağ sürecek açıklamalar yapılmasına inanamıyorum” diyerek “Güvenlik güçleri ne yapacak? Teröriste sen kimsin diye mi soracak? Kıyafetleri ve istihbarat terörist olduklarını gösteriyor. Dünyanın neresinde görülmüş teröriste kimlik sorulduğu? Terörle öyle bir mücadele yöntemi var mı?” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2017, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER