Çoğaç HEDEP’den Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart 2024 Yerel seçimleri Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Yüksekova’da daha önce siyaset yapan ve HADEP Eski ilçe Başkanı Abidin Çoğaç’da aday adaylık başvurusunu yaptı.

Çoğaç HEDEP’den Aday Adaylığını Açıkladı

CAHİT YİĞİT - YÜKSEKOVA GÜNCEL

31 Mart 2024 Yerel seçimleri  Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurular devam ediyor. Yüksekova’da daha önce siyaset yapan ve HADEP Eski ilçe Başkanı Abidin Çoğaç’da aday adaylık başvurusunu yaptı.

Türkiye’de 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde Belediye Başkanı olmak için aday adaylık başvurusu devam ediyor. Çok sayıda başvuruların olduğu Yüksekova’da da HEDEP aday adaylık başvurusunu 20 Aralık 2023 tarihine kadar uzattı.

Yüksekova’da 2001 yılında eski HADEP İlçe Başkanlığını yapan Abidin Çoğaç’da bu gün HEDEP’den aday adaylık başvurusunu yaptı.

2010 Yılında da parti meclis üyeliğini yapan Çoğaç; Yüksekova halkına laik olmak için her türlü hizmete hazır olduğunu belirtti.

Abidin Çoğaç; Yüksekova’da bu güne kadar hayata geçirilemeyen bir çok projenin olduğunu ve bunları hayata geçirmek için canı gönülden çalışacağını belirtti. Görev verilmesi durumunda hizmetin en iyisini yapmaktır. Gever halkı için bütün kalbimle çalışacağım, sözüm pratiğimdir. Aday adaylık başvurusunu yapan herkese başarılar dilerim'' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER