Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu mazbatasını aldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerinde AK Parti'den Esendere Belde Belediye Başkanı seçilen Dırbaz Büyüksu mazbatasını aldı.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu mazbatasını aldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçe Adliyesi'nde bulunan İlçe Seçim Kurulu'na giden Büyüksu burada gerekli evraklarının doldurulmasının ardından mazbatasını İlçe Seçim Kurulu görevlisi İrfan Kızılkaya'dan aldı.

3 Bin 500 seçmenin yer aldığı Esendere'de 876 oy farkla kazanarak belde de ikinci dönem AK Parti belediyeciliğini başlatmış oldu.

Adliye önünde yaptığı konuşmada Esendere'ye hizmet vermekten mutluluk duyduğunu dile getirek Büyüksu : "Bu mazbatayı alınmasında emeği geçen bütün Esendere halkına çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunuyorum. Bu mazbata beş yıllık hizmetimizin bir sonucudur. Halkçı bir belediyeciliğin,Gönül belediyeciliğinin ve Sosyal belediyeciliğinin bir sonucudur. Biz Esendere Belediyesi'nde gerçekten sosyal belediyecilik anlamında çok güzel hizmetler yaptık. Hakkari bölgesinde beş yılda Dırbaz Büyüksu Belediyeciliği konuşuldu. Bundan da onur duyuyoruz. Tüm ekibimizle çok güzel işler çıkardık. İnşallah önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizin üstüne çok daha güzel hizmetler bırakarak Esendere'ye yepyeni hizmetler kazandıracağız" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 08:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER