Genç Girişimci Ömer Demirel: En Modern Yeni Araçlarımızı Yolcularımızın Hizmetine Sunduk

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde başarılı Genç Girişimci ve Best Van Turizm Yüksekova Yetkilisi Ömer Demirel, Türkiye'nin her tarafına yolcu taşımacılığını yaparken, 2024'ün en iyi ve üst modern yeni araçların yolcularının hizmetine sunduklarını belirttiler.

Genç Girişimci Ömer Demirel: En Modern Yeni Araçlarımızı Yolcularımızın Hizmetine Sunduk

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde başarılı Genç Girişimci ve Best Van Turizm Yüksekova Temsilcisi Ömer Demirel, Türkiye'nin her tarafına yolcu taşımacılığını yaparken, 2024'ün en iyi ve üst modern yeni araçların yolcularının hizmetine sunduklarını belirtti.

36 yıl önce Van'dan kurulan Best Van Türkiye'nin bir çok ilinde yerini alırken, Yüksekova ilçesinde ise 30 yıla yakındır hizmet veriyor.

Yüksekova Best Van Turizm tarafından Şemdinli’den başlayıp Mersine kadar direk ilk seferlerini başlatırken, yolculardan gelen yoğun talepler üzerine İstanbul ve diğer illerede seferler çıkartmaya başladılar.

Best Van Turizm, her sene yolcuların daha rahat bir şekilde yolculuk yapmaları için araçlarının bir bir yenilerken, Yüksekova'da diğer illere seyahat edecek yolcular için 2024'ün en iyi ve en üst araç modellerini hizmete sundular.

''HİÇ BİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR, YÜKSEKOVA'NIN TURİZMİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

Genç Girişimci ve Best Van Turizm Yüksekova Temsilci Ömer Demrel, ''36 yıl önce kurulan Best Van Turizm, bizde 30 yıldır Yüksekova'dan sınırsız hizmet veriyoruz. İlk olarak Yüksekova-Van arası yolcu taşımacılığını yapıyorduk. Şimdi ise Yüksekova'dan direk Türkiye'de 50'e yakın şehir merkezine aktarmasız hizmet sunuyoruz. Gelişmekte olan Yüksekova için 2024 model otobüslerimizle hizmete devam ediyoruz. Araçlarımızda yolcularımız için herşey düşünülmüş şekilde tasarlanmış durumda. Bizde Yüksekova Best Van Turizm olarak en iyisini sunmaya devam edeceğiz. Tek derdimiz, gayemiz Yüksekova kazansın'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2023, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER