Yer Yüksekova: Okul Değil Sanki Fabrika

Hakkari’nin Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) mobilya ve iç mekan tasarım alanı ile metal teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri köy okullarının masa ve sıralarını onarıyor.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) mobilya ve iç mekan tasarım alanı ile metal teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri köy okullarının masa ve sıralarını onarıyor.

Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) mobilya ve iç mekan tasarım alanı ile metal teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri ilçedeki okulların sıra ve masa onarımını gerçekleştiriyor.

İlçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan Kadıköy köyü İlkokulu ve Ortaokulun masa ve sıralarını Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael’in talimatlarıyla atölyede tek tek onarımdan geçirdiler.

Onarımdan geçilen okul sıra ve masaları daha sonra yeniden yenilenmiş bir şekilde okula teslim edildi.

Yüksekova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) mobilya ve iç mekan tasarım alanı ile metal teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri, “Hiç bir okulumuzun masa ve sıraları eski olmayacak bizde öğrencilerin daha iyi bir eğitim görmeleri için çalışacağız. Bizlere bu imkanları sağlayan Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2024, 07:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER