Yüksekova'da bariyersiz yolun ortasında kalan dereye düşen araç yürekleri ağza getirdi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı Esentepe Mahallesi'nin Pizok TOKİ evlerine giden yolun ortasında bariyersiz kalan dereye düşen araç yürekleri ağza getirdi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Edinilen bilgilere göre kaza sabah saatlerinde ilçenin Esentepe mahallesinde bulunan Pizok TOKİ evlerine giden yolda meydana geldi.

Sabah saatlerinde Pizok TOKİ evlerinde çıkan 38D7686 plakalı araç sahibi Mahsun Kaya, Yüksekova çarşı merkezinin istikametine gittiği sıradan yoğun kar yağışından dolayı kayganlaşan yoldan çıkmasıyla yol ortasında bulunan bariyersiz derenin içine düştü.

Dere içine düşen araç sahibi Mahsun Kaya yara almadan içinden çıkarak yardım için ekipleri aradı.

Yaşanan kazayı gören çevredeki vatandaş yardım için koşarken, bölgeye gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri alarak yaşanan kazayla ilgili inceleme başlattı.

''BU YOL RESMEN TEHLİKE SAÇIYOR''

Mahsun Kaya yakını olan Vahdettin Kaya, ''Olay sabah saat 9 sıralarında yaşandı. Ben TOKİ evlerinden çarşı merkezine işime doğru gidiyordum. hemen 20 metre ilerde yol kaygan olmasından dolayı bariyersiz kalan yol ortasında duran dereye düştü. Biz bu yolda kaç yıldır bu sıkıntıyı çekiyoruz kış olsun, yaz olsun. Bide bu yol resmen tehlike saçıyor. İnan bu araçtan sağ çıkıldı. Bu ölüme de sebep olabilirdi. Artık kim ilgileniyorsa bu yolla acilen bariyerlerini bıraksın yoksa daha feci kazalara neden olur'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, 04:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER