Yüksekova'da İftar programında Konuşan Vali çelik: ’45 Öğrencimizi İstanbul’a gezi ve maça göndereceğiz’

Hakkâri Valisi Ali Çelik Yüksekova’da öğrencilerle bir araya geldiği iftar programında; '45 öğrencinin İstanbul’a gezi ve maça' göndereceklerini belirtti.

METİN TEK  - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkâri Valisi Ali Çelik Yüksekova’da öğrencilerle bir araya geldiği iftar programında; '45 öğrencinin İstanbul’a gezi ve maça' göndereceklerini belirtti.

Ramazan ayı boyunca Hakkâri ve ilçelerini gezen Vali Çelik, öğrencilerle bir araya gelerek sorunlarını yerinde tek tek dinliyor.

Yüksekova’da faaliyet gösteren Hacı Ahmet Çalış Yatılı Hafızlık Kur’an kursunda katılanlarla iftar yapan Vali Çelik, daha sonra öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Açıklamalarda bulunun Vali Çelik, ‘’Çocuklarımızın bugün iftar daveti üzerine kuran kursumuza geldik. Çocuklarla iftar yemeğinden sonra çok güzel sohbet etme imkânı buldum. Onlara buradan teşekkür ediyorum. Hepsinin gözünde, yüreğinde güzellik var. İnşallah onlar hep bizim yarınlarımızın umutları olacaklar. Ülkemizin, Yüksekova’mızın güzelliklerle buluşmasına vesile olacaklar. İyilikleri, güzellikleri hepimize enerji verdi. Bu enerjilerini devam etmeleri için mayısın sonunda onları hep beraber İstanbul’a göndereceğiz. Bir gezi yapacaklar. Birde imkân olursa, onların istedikleri futbol kulübünü denk getirebilirsek maçlarına göndereceğiz’’ dedi.

Düzenlenen İftar programına, ''Hakkari valisi Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Yüksekova İlçe Müftüsü Mahmut Sevük, STK Temsilcileri, Kurum Amirleri, İmamlar v Öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER