Yüksekova'da Sağlık Çalışanları Moral Gecesinde Bir Araya Geldi

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde görev yapan sağlık personeli, düzenlenen moral ve motivasyon gecesinde bir araya gelerek, müzik ve şarkılar eşliğinde eğlenerek üzerindeki stresi attılar.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova İlçesi'nde görev yapan sağlık personeli, düzenlenen moral ve motivasyon gecesinde bir araya gelerek, müzik ve şarkılar eşliğinde eğlenerek üzerindeki stresi attılar.

Yüksekova Devlet Hastanesi çalışanlarından Nezmi Donat, Ali Taşan ve Botan Ağacanoğlu'nun öncülüğünde ilçede çalışan sağlık emekçilerine moral gecesi düzenledi.

İlçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Zagros İş Merkezinin en üst katında yer alan Metro Cafe'de düzenlenen gecede, sağlık çalışanları doyasıya eğlendiler.

Sağlık emekçileri, ''Yüksekova'da zorlu koşullarda görev yapmakta olan bütün sağlık emekçilerinin moral ve motivasyonunu, birlik ve beraberliğini arttırmak için bu geceyi düzenledik.Temennimiz odur ki sağlık emekçilerinin özlük haklarının, çalışma koşullarının düzeltilmesi ve sağlıkta şiddetin son bulmasıdır'' İfadelerine yer verdiler.


Düzenlenen moral gecesinde sahne alan sanatçı Erbil Karagöz ve Ekibinin eşliğinde sağlık çalışanları doyasıya eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2023, 19:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamonist
Kamonist - 5 ay Önce

Nöbette olanlara selam olsun

SIRADAKİ HABER