Yüksekova Esnafın Yeni Yıl Mesajları (2)

Yüksekova Esnafı bizler aracılığıyla paylaştıkları ''2024 Yeni Yıl Mesajları''nda yaşanan mevcut sıkıntı, sorun ve olumsuzlukların bir an önce bitmesi temennisinde bulundular.

Yüksekova Esnafın Yeni Yıl Mesajları (2)

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Esnafı bizler aracılığıyla paylaştıkları '2024 Yeni Yıl Mesajları'nda yaşanan mevcut sıkıntı, sorun ve olumsuzlukların bir an önce bitmesi temennisinde bulundular.

ZEREN KUYUMCULUK - FERHAT & SAVCI KONÜR: Yüksekova'mıza, ülkemize ve dünyaya; barış, kardeşlik, mutluluk diliyoruz. 2024; ümitlerimizin yeşerip göverdiği, kardeşliğin, hoşgörünün, güzelliklerin kök saldığı, milletimizin afetlerden ve acılardan uzak kaldığı bir yıl olsun. Herkesin yeni yılını kutluyoruz.

CEHVER KUYUMCULUK - ABDULLAH ORMAN & ENES ORMAN: Ülke olarak hem yorucu, hem de acıları çok olan bir yılı geride bıraktık. 2024 yılının ülkemize, şehrimize ve tüm dünyaya, barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyoruz. Tüm hemşehrilerimize esenlikler diliyoruz.

YÖREM MOBİLYA  - NACİ BARUT: Gelen her yeni yılın, geride bıraktığımız yıldan daha güzel, daha mutlu ve daha sağlam olması isteği, bizi yaşama ve geleceğe taşıyan en önemli bağlardan biridir. Bu vesileyle 2024 yılının başta ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa, barış, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.

ARENA AYAKKABI MAĞAZASI - ADNAN TÜNER: Yeni yılın şehrimize, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bütün Yüksekovalı hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

ÖZ DAMAK BALIK RESTAURANT - FİKRET KARAMAN: 2024 yılının hak, hukuk ve adaletin egemen olduğu, kısır çekişmelerden uzak, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum. Yüksekovalı hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum.

NOKTA GSM - FERDİ DARA: Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hakim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisi ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum.

LA CASSA CAFE - RECEP AKBAŞ: Yeni yıldaki en büyük temennimiz odur ki; yaşanan zorlukdilerimların ve acıların en kısa sürede ve en az zararla atlatılması ve yeniden güzel dolu günlere geri dönülebilmesidir. Bu vesileyle; 2024 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için huzur, esenlik, ve refah getirmesi temennisi ile yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte güzel bir yıl geçirmenizi dilerim.

ÖZEL YÜKSEKOVA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ - SAVAŞ ENGİN: Öncelikle yeni yılın, hepimiz için; sağlık, huzur, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyorum. Kıymetli hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

VAN GÖLÜ TURİZM -ŞAHBAZ BOR: Değerli hemşerilerimizin ve tüm insanların yeni yılını tebrik ediyor, yeni yılın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

BARGELLO PARFÜM - FERDİ EKİCİ: Her açıdan zor bir yılı geride bırakıyoruz. 2024’de ekonomi başta olmak üzere tüm zorlukları birlik ve beraberlikle yeneceğimiz; üretim, istihdam ve istikrarın yükseldiği bir yıl olmasını temenni ederek hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor; sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum.

SİMİTÇİ DÜNYASI BİSTRO CAFE - ERGÜN ŞAHİN: Yeni yılda yeni umutlar ile hep birlikte, el ele vererek sıkıntılarla dolu bu süreçten bir an evvel kurtulacağımızı ümit etmekteyim. Bu vesileyle başta hemşehrilerimin olmak üzere tüm milletimizin yeni yılını kutlar, yeni yılın sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesini temenni ederim.

MAKSİMUM - MAZLUM YAŞAR: Biraz yorgun, biraz hüzünlü ama bir o kadar da gelecekten ümitli olarak karşıladığımız 2024 yılı, inanıyorum ki hayırlara vesile olan yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Yüksekovalı hemşerilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım. Yeni yılınız kutlu olsun.

ZEUS CAFE & BAR - AYDIN UÇAK: Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Biz de bu yeni yılda kendimizi yenileyerek, geliştirerek, en güzelini yapmak adına durmadan çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle olumsuzlukların ve sıkıntıların kol gezdiği 2023 yılını geride bırakırken, 2024 yılının başta ilçemiz olmak üzere, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor ve herkesin yeni yılını kutluyorum.

CHEF TANTUNİ - İBRAHİM DANIŞ & BURHAN BARÇIN: Yaşadığımız tüm afetlere, acılara, zorluklara ve olumsuzluklara rağmen geleceğe umutla bakıyoruz ve de bakmalıyız. 2024 yılının başta hemşehrilerimiz, milletimiz ve tüm insanlık için umutların gerçekleştiği yarınlar getirmesini diliyor, yeni yılı kutluyorum.

GÖKHAN HALI SARAYI - GÖKHAN GÖKHAN: Yüksekova'mıza, ülkemize ve dünyaya; barış, kardeşlik, mutluluk diliyorum. 2024; barışın, kardeşliğin, hoşgörünün, iyiliğin ve güzelliklerin yeşerdiği, milletimizin tüm bellardan, afetlerden ve acılardan uzak kaldığı bir yıl olsun. Herkesin yeni en kalbi duygularımla yılını kutluyorum.

GÜNEŞ MOBİLYA - ALİ GÖZTEPE: Ülke olarak acıları ve yıkımları çok olan bir yılı geride bıraktık. 2024 yılının ülkemize, şehrimize ve tüm dünyaya huzur, mutluluk, refah, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm hemşehrilerimizin yılını kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum.

ELVİN CAFE EV YEMEKLERİ OKEY SALONU - PERVİZ & YILMAZ BAHADIRİ:  Yeni yılın, geride bıraktığımız yıldan daha güzel, daha mutlu ve daha yaşanılabilir bir yıl olmasını diliyorum. Bu vesileyle 2024 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 05:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER