Yüksekova'nın ara sokaklarına atılan çöpler temizlemeyi bekliyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bazı mahalle ara sokaklarına gelişi güzel atılan çöpler görüntü kirliliğine neden olurken, vatandaşlar çöplerin biran önce temizlenmesini istediler.

Yüksekova'nın ara sokaklarına atılan çöpler temizlemeyi bekliyor

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bazı mahalle ara sokaklarına gelişi güzel atılan çöpler görüntü kirliliğine neden olurken, vatandaşlar çöplerin biran önce temizlenmesini istediler.

Yüksekova Güncel haber merkezine gelen şikâyetler üzerine mahallelere intikal edilmesi üzerine çok ara sokakta bilinçsiz bir şekilde çöplerin atıldığı görüldü.

Mahalle sokaklarında bazı vatandaşlar evlerinin pencerelerinden çöplerin bilinçsiz bir şekilde atılmasıyla çevre kirliliğine neden olurken, bir o kadarı da yoldan geçen bazı vatandaşların tarafından gelişi güzel atılan çöpleri ise tepkiye neden oldu.

Çöplerin etrafa savrulduğunu gören duyarlı bazı vatandaşlar ise yetkililerin biran önce bu duruma el atıp çevreyi çöp atıklarından temizlenmesini isterken, bu çevre kirliliğine denen olan vatandaşların uyarılmasının talebinde bulundular.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, 18:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER