Yüksekova Polisi 7100 Öğrenciye Seminer Verdi

Hakkari’nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘Benim Gücüm Polisimin Gücü’ çerçevesinde Polislik Meslek Tanıtımı, Güvenli İnternet, Siber Suçlar ve İnternet Bağımlılığı ile ilgili toplam 7100 öğrenciye seminerler verdi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

 Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘Benim Gücüm Polisimin Gücü’ çerçevesinde Polislik Meslek Tanıtımı, Güvenli İnternet, Siber Suçlar ve İnternet Bağımlılığı ile ilgili toplam 7100 öğrenciye seminerler verdi.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerince ilçe genelinde farklı dallarda seminerler düzenledi. 

İlçenin farklı okullarında polis ekipleri tarafından öğrencilere bilgilendirme seminerleri verilerek, 7100 öğrenciyle program tamamlandı.

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bu çerçevede Blok Tabanlı Robotik ve Kodlama Kursu, 3D Yazıcı Operatörlüğü Kursu, Seramik Sanatları Kursu, Satranç Turnuvası, Badminton Turnuvası, Uçurtma Şenliği ve YKS Kursu verilmesi ve daha sonrasında çok sayıda öğrenci Ankara Gezisi'ne gönderildi.

Büyük başarı gösteren emniyet ekipleri bununla beraber okul, aile ve eğitsel çevresi ile birlikte toplam 20.000 kişiye ulaştı.

‘’Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü eğitimde başarıya imza attı’’

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Başkomiser Selman Beğde, "Benim Gücüm Polisimin Gücü’ çerçevesinde ilgili konularla çalışma yaptık. Engelli öğrencilerimize uçurtma şenliği, maddi durumu olmayan öğrencilerimize yönelik YKS kursu, Blok Tabanlı Robotik ve Kodlama Kursu, Seramik Sanatları Kursu, 3D Yazıcı Operatörlüğü Kursunu hayata geçirdik. Bu kurslarda başarı gösteren öğrencilerimizi Ankara gezisine gönderdik. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liseler olmak üzere ilgili konularla 7100 öğrenciye seminerler düzenledik. Polislik Meslek Tanıtımı, Güvenli İnternet, Siber Suçlar ve İnternet Bağımlılığı ile ilgili çocuklarımızı bilgilendirdik ve onlarla bir araya geldik. Bununla beraber okul, aile ve eğitsel çevresi ile birlikte toplam 20.000 vatandaşımıza ulaştık. Bu süreçte emeği geçen ben herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 06:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER