Aracı Olanlar Yandı! Dev Zam Kapıda

Sıfır araç, ikinci el araç zamları ile canından bezenler, akaryakıta sürekli gelen zamlarla aracı ile yola çıkmayı iki kere düşünenler şimdi de trafik sigortası zammı ile karşı karşıya. Yaklaşık 28 milyon araç sahibi sigortacılık sektörünün hazırlandığı dev zam ile şoke olacak

Aracı Olanlar Yandı! Dev Zam Kapıda

Sigortacılık sektörü trafik sigortasında serbest tarife istiyor. Bu tarife gelirse fiyatlar fırlayacak

Sigortacılık sektöründe yaşananlar 28 milyon araç sahibini ilgilendiriyor. Sigortacılık sektörü trafik sigortasında serbest tarife istiyor. Bu tarife gelirse fiyatlar fırlayacak. Sektörün önde gelenleri bu tarifeye geçilmesini istiyor.

Son zamanlarda bu ay içinde, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, konuya ilişkin şunları söylemişti:

“Şu ana kadar yeni düzenlemenin 30 maddesini tamamladık. Yeni kanunla birlikte sektör biraz daha rahatlayacak. Hedefimiz serbest fiyatlandırmaya geçmek. Bunun daha sağlam olması için Sürücü Sicil Belgesi altyapısı oluşturuyoruz. Serbest tarifeye geçtiğimizde sigorta şirketleri müşterilerine daha net ve doğru bir şekilde fiyatlandırma yapabilecek."

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2023, 02:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER