Davutoğlu'ndan Gezi Davası'na bakan mahkemeye dilekçe: Kimseyi şikayet etmedim

Davutoğlu, avukatı aracılığıyla Gezi Parkı Davası'na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe verdi: Müvekkilimiz davaya hiçbir zaman iştirak etmemiş, kimseden şikayetçi olmamıştır.

Davutoğlu'ndan Gezi Davası'na bakan mahkemeye dilekçe: Kimseyi şikayet etmedim

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun avukatı Ahmet Başçı, müvekkilinin ‘Gezi Parkı Davası'na müdahilliği' iddiasına ilişkin bir açıklama yayınladı. 

Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davası’na 'şikayetçi' olarak yer aldığı yönündeki haberleri yalanlayan Başçı, müvekkilinin davaya hiçbir zaman iştirak etmediğini ve kimseden şikayetçi olmadığını açıkladı.

Başçı, bu durumun tespiti için davaya bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetlerinin olmadığını da ifade ettiklerini duyurdu.

Avukat Başçı’nın açıklaması şöyle: "Son dönemde bazı basın yayın organlarında yoğun surette müvekkilimiz Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Gezi Parkı Davasıyla alakalı olarak “şikayetçi” olduğu iddia edilerek, davaya katılım sağladığı da servis edilmektedir.

Sayın müvekkilimiz İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya hiçbir zaman iştirak etmemiş, hiç kimseden de şikayetçi olmamıştır.

Bu durumun tespiti amacıyla da sayın müvekkilimizi temsilen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe sunarak, herhangi bir şikayetimizin olmadığı hususu ifade edilmiştir." 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER