TEMEŞ HAYATİ TEHLİKEYİ ATLAMADI

Yüksekova'da polisin attığı gaz bombasının kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Murat Temeş'in hayati tehlikesi sürüyor. Beyin Cerrahi Servisi'nde müşahede altında tutulan Temeş, riskli olduğu için hala ameliyata alınmış değil.

TEMEŞ HAYATİ TEHLİKEYİ ATLAMADI
Şırnak'ın Besta bölgesinde Şubat ayında çıkan çatışmada yaşamını yitiren HPG'li Ferdane Kına'nın (Şerda Gever) Yüksekova'da toprağa verilmesi ardından polisin attığı gaz bombası sonucu 3 çocuk babası inşaat işçisi Murat Temeş (33) ağır yaralanmıştı. Yüksekova'daki ilk müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Temeş'in hayatı tehlikesi hala sürüyor. Beyin Cerrahi Servisi'nde müşahede altında tutulan Temeş'in beyin kanaması geçirdiği; ama yapılan müdahaleler sonucunda kanamanın durduğu belirtildi. Sağ gözü tamamen tahrip olan Temeş'in kafatası ve elmacık kemiklerinde de kırıkların meydana geldiği kaydedildi.

Hayati tehlikesi bulunduğu için ameliyata alınamadığı belirtilen Temeş'in gün içinde göz ameliyatına alınmasının planlandığı kaydedildi. / Diha

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2012, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER