Zozan'ı Asmin Sanat Tiyatrosu oyuncuları yalnız bırakmadı

HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesinde 4 yıldır lösemi hastalığıyla mücadele eden 7 yaşındaki Zozan Öğmen'e Asmin Sanat Tiyatrosu ekibi, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Zozan'ı Asmin Sanat Tiyatrosu oyuncuları yalnız bırakmadı
 YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

2 yıldır Van ve Ankara'daki hastanelerde tedavi gören Zozan'ın ailesi, maddi olarak çok zorlandıklarını ve yetkililerin kendilerine yardım edilmesini istedi.Lösemi hastası Öğmen ile ilgili haberlerin ulusal ve yerel basında yer almasının ardından ilçede faaliyet gösteren Asmin Sanat Tiyatrosu'nun oyuncuları, palyaço kıyafetleri giyip, lösemi hastası Öğmen'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Tiyatro ekibinin oyuncuları, Zozan'ın tedavi olabilmesi için 12-13 Haziran'da Selahattin Eyyübi Kültür Merkezi'de  'Mektup' isimli tiyatro oyunu sahneleyecek.Sanat Tiyatrosu oyuncusu  Orhan Devrim Salim, lösemi hastası olan Zozan'in tedavi olabilmesi için tiyatro oyunu sahneleyecelerini belirterek," Asmin sanat tiyatrosu olarak sosyal sorumluk projesi adı altında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle, çeşitli hastalıklarla mücadele eden, hastalara yönelik yardım kampanyalarımız oluyor.Bu konuda ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen çabayı sarfediyoruz.  Şimdi de lösemi hastalığı ile mücadele eden Zozan Öğmen'in durumu basından çıkan haberlerden öğrendik. Bunun üzerine ekip arkadaşlarımızla birlikte Öğmen'in evini ziyaret edip,ailesine çeşitli yardımlarda bulunduk.12-13 Haziranda Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde 'Mektup' isimli oyunumuzu Zozan için sahneleyeceğiz."dedi.







Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2019, 03:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER