Seçim zaferi annelere adandı

HDP Siirt Milletvekili Hatice Seviptekin, seçim çalışmalarında kendilerine destek veren kurumlara gerçekleştirdiği ziyarette HDP'nin zaferini annelere adadıklarını belirtti.

Seçim zaferi annelere adandı
 HDP Siirt Milletvekili Hatice Seviptekin ve beraberindekiler, HDP'nin seçim başarısını kutlamak ve seçim çalışmalarına destek veren kurumlara teşekkür etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi. HDP'liler bu kapsamda Barış Anneleri Siirt Meclisi, MEYA-DER, DBP Gençlik Meclisi ve DBP Siyaset Akademisi'ne ziyaret etti. Kırmızı güllerle anneleri ziyaret eden Seviptekin, HDP'nin zaferini barış annelerine adadıklarını belirterek, "Özgürlük mücadelemizi hep birlikte büyüteceğiz. İsteğimiz ve dileğimiz hiçbir annenin artık gözyaşı dökmemesidir" diyerek annelerin elini öptü. 
Ardından konuşan barış annesi Maşallah Işıkarslan, PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın da en yakın zamanda aralarında görmek istediklerini ifade ederek, "Artık barış olsun ve gerillalar da maksadına ulaşsın. Zindanlar boşaltılsın" dedi. 

Ziyarette konuşan MEYA-DER yönetcisi Hediye Özer de, Kürt halkının artık hiçbir şekilde kandırılmayacağını belirterek, "Kürtler kendini yönetecek gücü eline almıştır" diye belirtti.DİHA

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER