Van'da bir kadın silahlı saldırıya uğradı

Van'ın Cumhuriyet Caddesi'nde bir kadın silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan erkeği yakalayan yurttaşlar, şahsı linç etmek isteyince olaylar çıktı.

Van'da bir kadın silahlı saldırıya uğradı

 Van'da kentin en işlek caddelerinden bir olan Cumhuriyet Caddesi'nde ismi öğrenilemeyen bir kadın, Sanat Parkı'nın önüne arabasından inen ve ismi öğrenilemeyen bir erkek tarafından silahlı saldırıya uğradı. Polis noktası önünde gerçekleşen olayda kadının üzerine beş el ateş açan saldırgan, olay yerinden kaçmak isterken, çevrede bulunan yurttaşlar tarafından yakalandı. "Kadına uzanan eller kırılsın" sloganı ile saldırgana tepki gösteren yurttaşlar, saldırganı linç etmek istedi. Saldırganı olay yerinden uzaklaştırarak bir dükkana koyan polise tepki gösteren yurttaşlar, dükkanının önünde toplanarak, şahsın kendilerine verilmesini istedi. 



Polis, yurttaşları olay yerinden uzaklaştırmak için gaz bombası kullandı. Polisin gaz bombalı müdahalesine, "Kadına uzanan eller kırılsın" ve "Jin jiyan Azadi" sloganı ile karşılık veren yurttaşların olay yerinde gergin bekleyişi sürüyor.



Kentte gerginlik sürerken, kol ve bacaklarından yaralanan kadın ise olay yerine çağrılan ambulans ile önce özel bir hastaneye ardından ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 15:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
rrrrrooooo
rrrrrooooo - 9 yıl Önce

ben şahsen olaya tanık oldum oradaydım yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER