Sevenin Sevdiğine Mektubu

Sevgilim, sen beni daha tanımazken ben seni tanıyordum, biliyordum, sana değer veriyordum. Senin ne zaman oturup ne zaman kalkacağını, ne zaman ağlayıp, ne zaman güleceğini biliyordum.

Sevenin Sevdiğine Mektubu
 Sevgilim, sen beni daha tanımazken ben seni tanıyordum, biliyordum, sana değer veriyordum. Senin ne zaman oturup ne zaman kalkacağını, ne zaman ağlayıp, ne zaman güleceğini biliyordum. Saçlarındaki telleri bile tek tek saydım. Çünkü seni kendi suretimde yarattım. Benim içimde yaşıyor, hareket ediyor ve bendevarsın. Ana rahmine düşmeden önce seni bildim. Yaratılıştan önce seni seçtim ve planladım. Sen bir tesadüf değilsin, doğacağın günden öleceğin güne kadar her şeyi(ni) ben tasarlıyorum.

Sevgilim, Beni tanımayanlar benim hakkımda olmadık şeyler söylüyor sana, seni kandırmaya çalışıyorlar. İnanma onlara. Sen, sen ol ve öyle gel bana. Çünkü Ben seni sen olarak yarattım, seni sen diye sevdim, seni sen diye sevgilim yaptım. Sana sen diye hitap edip, bağrımı, koynumu açtım. Ben senden uzakta öfke dolu değilim. Ben senden uzakta bile değilim. Sana herkesten, her şeyden daha yakınım. Sana senden bile daha yakınım. Seni hiçbir zaman küçümsemedim, sana hiçbir zaman zarar vermek, canını acıtmak istemedim. Seni hem çok seviyorum hem de çok değer veriyorum sana, öyle olmasaydım seni kendi suretim de yaratır mıydım?

Ben sevgi(li)nin tek yorumuyum. Benim arzum; seni bu sevgi(li)yle mest etmek, benim arzum seni bu Leyla’ya Mecnun edip çöllere düşürmek, seni senden edip sana değer vakfetmek. Çünkü sen benim sevgi(li)msin ve ben senin sevgi(li)nim. Sana vereceğim armağanlarım dünyadaki sevgilinin verebileceklerinden kesinlikle daha fazladır. Sana sevgi(li)m diyorsam-ki öylesin- nasıl sana öfke dolu olabilirim? Sana zarar verecek bir şeyi senin yoluna çıkartır mıyım? Ben her an kamil olan sevgi(li)nim. Aldığın her nimet benim elimden sana gelmekte. Ben sana sahip çıkanım ve senin karşılaşacağın tüm zorluklarda sana yönelip yardım ederim. Eğer öyle olmasaydı; Ben’den iste, iste ki vereyim der miydim? Seni ebedi bir sevgi(li)yle yoğurup seni ezelden ebede kadar hep sevdim, hep seveceğim. Tek bir saniye bile seni korumaktan ve seni kollamaktan vazgeçmeyeceğim. Her şeye rağmen sen benim sevgi(li)msin, kendini benle bir tutma. Kendini benden üstün görme. Unutma ben hem her şeyinim hem de her şeyim.

En değerli gözdemsin, hazinemsin. Sana büyük, erişilmez şeyleri göstermek istiyorum. Bütün yüreğinle, bütün benliğinle aradığında bulacaksın o hazineyi. Dilediklerinden, düşündüklerinden daha fazlasını yapacak kudrette sahibim. Aklının aldığı ve almadığı her şeyi, bildiğin ve bilmediğin her şeyi yapabilecek kudrette sahibim. Sen sadece umudunu kaybetme. Tüm benliğinle, tüm varlığınla Ben’den iste yeter. Her türlü sıkıntı da bana gel seni teselli edeyim. Sana yardımcı olayım. Kalbin kırıldığında sana en yakın olanım. Günün hangi vakti olursa olsun ben yanındayım yeter ki beni ara. Yeter ki benden iste. Ben senin sevgi(li)nim ve sen benim sevgi(li)msin, benden bir parçasın, senin için her şeyden vazgeçerim. Ve hiçbir şeyin gücü bizi birbirimizden ayırmaya yetmez, yeter ki kendini benden üstün görme. Yeter ki; Ben deyip benlik kavgasına bürünme. Sakın unutma sana anlam veren, seni değerli gö(ste)ren; seni var ettiğim ve var edeceğim her şeyden üstün tutan ve her şeyi emrine veren Ben’im. Şimdi soruyorum sana: Ben’im sevgi(li)m olmak ister misin? Ben kucağımı açtım sana ve seni bekliyorum, seni seven Sevgi(li)n. 
Yasir TEKİN [email protected] 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2013, 15:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
abdulselam tekin
abdulselam tekin - 11 yıl Önce

abi yazın cok güzel olmus devamını bekleriz kalemine saglık

SIRADAKİ HABER