Erdoğan: Çocukları öldüren herkesi lanetliyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Çocuk masumdur. Çocuğun masumiyetine el uzatan, hele onun canına kasteden herkes alçaktır, canidir. Suriye’de, Filistin’de, Mısır’da, Irak’ta içlerinde çocukların da olduğu masumları katleden herkesi lanetliyorum.”

Erdoğan: Çocukları öldüren herkesi lanetliyorum

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da ATO Congresium’da, AFAD lojistik depolarının açılış töreninde konuştu.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

ABD’de üç Müslümanın öldürülmesi

“Biz bu mirası atalarımızdan aldık ve evlatlarımıza devredeceğiz. Bu mazlumların sesini dünyaya duyurmak için tüm gücümüzü kullanıyoruz. ABD’de üç kişi İslam karşıtları tarafından şehit edildi ses çıkmadı biz de Meksika’dan seslendik ne zaman sesiniz çıkacak? Bunlara sahip çıkmayacak mısınız? Üç saat sonra ses çıktı.

Özgecan Aslan

“Bizim ülkemizde Özgecan ile alakalı jandarma ve polis faili anında buldular. İşte şimdi yargı burada üzerine düşecek görevi yapacak ve faillere cezayı en üst düzeyde vermek zorundadır. Bu milletin vicdanın en azından bunlarda layığını buldu derler.

“Anne ve babasının bu olayda takındıkları tavrı şahsım, milletim ve ailem adına duygu ve hayranlıkla izledim çünkü her anne ve babanın bu tavrı sergilemesi mümkün değil. Sokaklara çıkıp istismar edenler önce kendilerine baksınlar.

‘Çocuk masumdur’

“Çocuk masumdur. Çocuğun masumiyetine el uzatan, hele onun canına kasteden herkes alçaktır, canidir. Suriye’de, Filistin’de, Mısır’da, Irak’ta içlerinde çocukların da olduğu masumları katleden herkesi lanetliyorum.

“Siz bakmayın Suriyeli, Iraklı kardeşlerimizi ülkemizde misafir etmemize ‘ihanet’ diyenlere. Siz bakmayın Başbakan olduklarında Suriyelileri ülkelerine göndereceklerini söyleyenlere. Onlar ensar ne demektir bilmezle, onlar muhacir ne demektir bilmezler, onlar milletimizin gönül kapısının ne kadar açık olduğunu bilmezler.

“Bunları bilmedikleri için de aslında hiçbir zaman bu ülkede bunlar Başbakan olamazlar ve asla kimseyi ülkelerine geri gönderemezler

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 12:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
çocuk mu
çocuk mu - 9 yıl Önce

peki türkiyede çocuk vuranlara ne diyor erdoğan kendisi kürditanda kaç çocuk katletti habri varmı? acaba.....

SIRADAKİ HABER