Fazıl Say’dan İmamoğlu’na: Ancak Rize milletvekili olursun

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la yaşadığı polemiğe Fazıl Say da dahil oldu.

Fazıl Say’dan İmamoğlu’na: Ancak Rize milletvekili olursun

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında yaşanan gerginliğe sanatçı Fazıl Say da dahil oldu. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda İmamoğlu'nu eleştirip, "İnşallah, Fenerbahçelilerin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez' ifadelerini kullanmıştı.

Ekrem İmamoğlu da kişisel sosyal medya hesabından, ""Koç Grubu YK BV. Ali Koç’un açıklamasını dinledim. “İmamoğlu Koç Ailesi’nin Projesidir” komplosunu yıktığı için teşekkürler. İktidara toz kondurmamasını camianın takdirine bırakıyorum. Fenerbahçe’nin her zaman yanındayım. Bu dilin saygın Koç Ailesi’ne zarar vermemesi dileğiyle" demişti.

İkili arasındaki karşılıklı açıklamalara Fazıl Say da dahil oldu.

Say, "İstanbul'un 3 büyük takımıyla da takışırsan orada dur. Anca Rize milletvekili olursun. (Seçilirsen)" ifadelerini kullandı.

Fazıl Say sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri... Yanında Nagehan, herkes şaşkın... Üzgün... Dengesizlik yetmemiş kendi seçmenine 'vız-tırıs-akıllı ol' filan. Ama arkadaş İstanbul'un 3 büyük takımıyla da takışırsan orada dur. Anca Rize milletvekili olursun. (Seçilirsen) /Duvar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER