Poşetle Biontech satışı: 2 kişi gözaltında

İstanbul Şişli'de elindeki poşetin içinden 6 adet Kovid-19 aşısı çıkan K.D. ile bu aşıları satın almak istediği belirtilen M.Ş. gözaltına alındı.

Poşetle Biontech satışı: 2 kişi gözaltında

Şişli'de elindeki poşetin içinden 6 adet Covid-19 aşısı çıkan K.D. ile bu aşılardan 3 tanesini satın almak isteyen M.Ş. gözaltına alındı. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından, "Kişilerin hayatını tehlikeye sokacak biçimde ilaç satma" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Şişli Dolapdere Caddesi üzerinde önceki gün saat 21.45'te polis durumundan şüphelenerek K.D.'yi (39) durdurdu. K.D.'nin elindeki poşetin içerisinde korona virüsü aşısı olarak kullanıldığı değerlendirilen ve üzerinde "Pfizer-BioNTtech Kovid-19 Vaccine" ibaresi bulunan 6 adet aşı bulundu. K.D. gözaltına alındı. DHA'nın haberine göre yapılan araştırmalarda, K.D.'nin aşıları M.Ş. isimli bir kişiye satmak için bulundurduğu belirlenirken, irtibat kurulan M.Ş. (33) aynı gün buluşma adresinde yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan üst aramasında 10 bin lira bulunan M.Ş.'nin, bu para ile K.D.'den 3 adet aşı almak istediği tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, "Kişilerin hayatını tehlikeye sokacak biçimde ilaç satma" suçundan dün adliyeye sevk edildi. (HABER MERKEZİ)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER