Fenerbahçe transferde rekorunu kıracak mı?

Son olarak Emenike'yi West Ham United'a gönderen Fenerbahçe, Salih Uçan'ın opsiyonu kullanılırsa tranferden en çok kazandığı yılı geride bırakacak

Fenerbahçe transferde rekorunu kıracak mı?
Son yıllarda yaptığı nokta transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe yönetimi, gelir-gider tablosunda önemli adımlar atıyor. En büyük geliri şike sürecinin yaşandığı 2010-11 sezonunda Diego Lugano, Mamadou Niang ve Andre Santos’u göndererek kulübün kasasına 27.5 milyon Euro koyan sarı-lacivertliler, bu sezon 20.7 milyon sınırını aştı. Emenike’yi iki kez kiralayan Fenerbahçe, sezon sonunda bu oyuncu ile Salih Uçan’ın satılması halinde gelir seviyesini bir hayli yükselterek 2010-11’e ulaşmış olacak.

ŞUBAT AYI SERT GEÇECEK

Öte yandan ligde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yi şubat ayında oldukça zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-lacivertliler 4’ü lig, 2’si Avrupa Ligi, 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 7 maç oynayacak. 4 günde bir maç trafiğine çıkılacak. 5 Şubat Antalya deplasmanında başlayacak olan bu zorlu süreç sarı-lacivertli ekibin hem ligde hem Avrupa Ligi’nde kaderini belirleyecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2016, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER