Yüksekova Belediye Sporun Başarılı Kadın Futbol Takımı Yemekte Bir Araya Geldi

Hakkari’nin Yüksekova Belediye Spor Kadın Futbol Takımı verilen yemekte bir araya geldiler.

Yüksekova Belediye Sporun Başarılı Kadın Futbol Takımı Yemekte Bir Araya Geldi

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Belediye Spor Kadın Futbol Takımı verilen yemekte bir araya geldiler.

Bölgede son dönemin en iyi takımı olarak ön plana çıkan Yüksekova Belediye Spor Kadın Futbol takımı bölgenin iş insanları tarafından ağırlamaya devam ediyor.

Son haftalardan büyük başarılar elde eden Yüksekova’nın Futbol Kadın takımının oyuncularına İş İnsanı Ferit Atmaca ve Mustafa Kemal Günşar tarafından İpekyolu üzerinde bulunan Boon cafe’de yemek verildi.

Burada bir süre oturan oyuncular daha sonra, iş insanı Fuat Erdil tarafından Fuat Usta Pastanesinde tatlı ikramı için ağırlandı.

Tatlı ikramından sonra çekilen toplu fotoğraftan sonra Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı ve Yüksekova Belediye Spor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım, Tüm kadın sporculara başarılar dilerken bundan sonra yapılacak tüm maçlarda daha iyi başarı getirmesi için her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Verilen Yemek ve tatlı ikramında, Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Yüksekova Belediye Spor Kulüp Başkanı Fevzi Yıldırım ve Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Bulut’ta bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2023, 10:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet reşit bektaş
Mehmet reşit bektaş - 5 ay Önce

Star börek olarak sizi de ağırlamaktan mutluluk duyarız buyurun gelin bir böreğimizi yiyin başarılarının devamını dileriz Star Belek reşo baba

SIRADAKİ HABER