Hakkari Gücü rakip tanımıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar Futbol 2. Ligi Doğu Grubu'nda mücadele eden Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı, Ardahan Karagöz Kadın Futbol Takımı sahaya çıkmayınca maçı hükmen 3-0 aldı.

Hakkari Gücü rakip tanımıyor
Geçen yılı Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde rakiplerini farklı skorlarla yenerek finalist olan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, rakip tanımıyor. Ardahan ilindeki deplasman maçında da rakip takım sahaya çıkamayınca Hakkari Gücü maçı hükmen 3-0 aldı.
 
Hakkarihabertv muhabirine açıklamada bulunan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımı Hocaları Tahir Temel ve Cemile Timur, maça çok iyi hazırlandıklarını ancak, rakip takım kendi içindeki bazı sıkıntılardan dolayı sahaya çıkmadığını söyledi. Temel ve Timur, “Bunun üzerine hakemin verdiği kararla maçı hükmen 3-0 aldık. Deplasman maçında bize araç desteğinde buluna Hakkari Üniversitesi ile konaklama konusunda yardımcı olan işadamı Naci Ertuş’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca esnaflarında takımlarını desteklemelerini istiyoruz” dedi.
 
Kendi sahalarında konuk edecekleri Erzurum Albayrak Kadın Futbol Takımı ile oynayacakları maçtan da galip ayrılmak istedikleirni belirten Temel ve Timur, maça şimdiden hazırlanmaya başladıklarını ifade ederek heyecanlı geçecek maça herkesin davetli olduğunu belirtiler.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2012, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER