Kartı ATM'ye sıkıştı, sinir krizi geçirdi

Antalya'da PTT şubesindeki ATM'den para çekmek isteyen Dilara Ö., parasını alamadığı gibi kartı da makineye sıkıştı. Yüksek sesle tepkisini dile getiren Dilara Ö., özel güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle sinir krizi geçirdi. Çağrılan polis Dilara Ö.'ye ters kelepçe takarak yere yatırdı ve gözaltına aldı.

Kartı ATM'ye sıkıştı, sinir krizi geçirdi
 Antalya’da Dilara Ö. adlı kadın, hesabındaki 1500 TL’yi çekmek için dün saat 15.00 sıralarında PTT ATM’sini kullanmak istedi. Para kartını ATM’ye yerleştiren Dilara Ö., parayı çekeceği sırada makine hata verdi. Parayı çekemediği gibi kartı da ATM’de sıkışan genç kadın, sinirlenerek ATM ekranına vurunca özel güvenlik kendisine müdahale etmek istedi.

Bunun üzerine PTT şubesine giren Dilara Ö., sıkışan kartını ve parasını istedi. Ancak talebi o anda yerine getirilemezken, içerdeki çiceği devirip, cama tekme attığı iddiasıyla polis çağrıldı. PTT şubesine gelen polisler, tepkisi devam eden Dilara Ö.’yü ters kelepçe takarak yere yatırdı. Bu sırada Dilara Ö.’ye PTT girişinde toplanan kalabalık da tepki gösterdi.

PTT yetkilileri gözaltına alınan Dilara Ö.’den şikayetçi olmadıklarını söyledi. Dilara Ö., işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
(ANTALYA-DHA)

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER