Akdeniz’in Derinliklerinde 'Yüksekova Belediyesi' Pankartı Açıldı

Akdeniz’in Derinliklerinde 'Yüksekova Belediyesi' Pankartı Açıldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Antalya’nın Kaş ilçesinde 4 günlük su altı arama ve kurtarma dalış eğitiminde, Yüksekova belediyesinin itfaiye personeli Mazlum yaşar, 74 metre su altında Yüksekova belediyesinin pankartını açtı.

Yüksekova Belediyesinin İtfaiye Müdürlüğüne bağlı personel Mazlum Yaşar ve Türkiye geneli toplam 12 kişi ile Antalya’da EverBlue Dalış Merkezinin tarafından düzenlenen, su altı arama ve kurtarma dalış eğitimine katıldı.

4 gün boyunca Antalya Kaş ilçesinde yapılan ve dalış eğitiminde Mazlum Yaşar adlı personel bir ilki yaşatarak, Akdeniz’in 94 metre derinliğinde Yüksekova Belediyesinin yazılı olduğu pankartı açmayı başardı.

Yüksekova Belediyesinin İtfaiye Müdürlüğünün personeli olan Mazlum Yaşar,’’Antalya ili kaş ilçesinde düzenlenen su altı arama ve kurtarma dalış eğitimine Yüksekova belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipmanı olarak katıldım. Nitelikli amacımız şehrimizde var olan baraj ve akıntı nehirlerde yaşanılacak herhangi olumsuz acil bir durumlara müdahale edebilmek için Milletimizin can ve mal güvenliğini korumakla görevli olduğumuzun kanaatindeyiz. Ve Buda bizim görevimiz, her daim azimli cesaretli kararlılıkla yol almak bizlerin en kutsal görevidir. Düzenlenen program çerçevesinde eğitim ve dalış eğitimimi tamamlamış bulundurmaktayım. Bu katılımımdan dolayı emeği geçen öncelikle Yüksekova kaymakamı ve belediye başkan vekilimiz sayın Osman Doğramacı Bey efendiye ve Milli Eğitim Müdürü ve Yüksekova belediyesi Başkan yardımcısı sayın Servet Canlı olmak üzere aynı zamanda birim müdürüme sonsuz teşekkürlerimi bir borç bilirim’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2020, 00:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cok guzel
Cok guzel - 3 yıl Önce

Çok güzel bir etkinlik yapmış tebrikler Yüksekova'mizi her fırsatta her yerde dile getirmeli tanitmaliyiz #YÜKSEKOVA

Sin
Sin - 3 yıl Önce

Yüksekova harika bir şehir biz de hepimiz işimizle de tavrimizla da her yer her durumda şehrimizi öne çıkarmalı tanıtım yapmalıyız çok güzel tebrikler #YüksekovaİlOlsun

SIRADAKİ HABER