Aras Kargo Yüksekova Şubesinden İftar Yemeği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde hizmet veren Aras Kargo Şubesi ramazan nedeniyle iftar yemeği programı düzenledi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde hizmet veren Aras Kargo Şubesi ramazan nedeniyle iftar yemeği programı düzenledi.

Türkiye’nin büyük ve güvenilir kargolarından biri olan Aras Kargo, Yüksekova ilçesinde bir ilki gerçekleştirerek iftar yemeği verdi.

Aras Kargo Yüksekova Şubesi ilçenin İpekyolu üzerinde bulunan iş insanı Fikret Karaman’a ait Öz Damak Balık Restaurant’ta programa katılan davetlilere iftar yemeği verdiler.

İftar yemeğine Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, Ak Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Yıldırım, Yüksekova İlçe Özel İdare Müdürü Kerim bulut, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi ve çok sayıda esnaf katıldı.

''ARAS KARGO YÜKSEKOVA'NIN GÜVENİLİR MARKASIDIR''

Yüksekova Aras Kargo sahibi Sami Saygın, "Aras Kargo A.Ş Yüksekova Şubesi olarak ilçemizde ilk kez düzenlediğimiz iftar yemeği programımıza icabet ederek bizleri yalnız kıymetli misafirlerimize ve fedakâr çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, hayırlı ramazanlar diliyorum. Allah tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul buyursun inşallah. Bu Mübarek Ramazan Ayında birbirinden kıymetli olan misafirlerimizi ağırlamanın ve beraber iftar açmanın huzurunu yaşadık. Aras Kargo A.Ş ailesi sadece Yüksekova'da değil, Türkiye'de ve dünyada artık büyük bir aile oldu. Bundan sonraki yıllarda da bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye gayret edeceğiz" dedi.

''SAMİ SAYGIN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ''

Yüksekova Aras Kargo Şubesi Müdürü Muhyettin Basmacı ise, ‘’Bizler de Aras Kargo Yüksekova Şubesi olarak güzel ilçemizde ilk kez bir iftar yemeği programı düzenledik. Başta sayın kaymakamımız olmak üzere, belediye başkanlarımız, oda başkanlarımız ve değerleri esnaflarımız iftar yemeğimize katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Bu güzel ortamın sağlanmasına vesile olan değerli Yüksekova Aras kargo sahibi Sami Saygın’a şükranlarımızı sunuyoruz’’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2023, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER