Başkan Aydoğdu’dan Engellilere Akülü Sandalye Desteği

Başkan Aydoğdu’dan Engellilere Akülü Sandalye Desteği

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, gönüllü hayırseverlerin desteğiyle Şemdinli ve Derecik İlçelerinde ikamet eden % 95 ve % 86 özel gereksinimli ve yürüme engeli olan Zahit Saraç ve Fehmi Gören isimli çocuklara akülü sandalye desteğinde bulundu.

Başkan Aydoğdu, bu tür özel gereksinimli çocuklar okusun, gezsin. eğlensin ve mutlu olsun diye engelsiz yaşam desteklerini gün geçtikçe yükseltmeye devam edeceklerini belirtti.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği olarak yaşamın her alanında engelleri kaldırmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Aydoğdu şunları söyledi:

'' Tohum toprağa engelliler toplama emanettir. Biz inandığımız yolda yürüyerek tüm engelli kardeşlerimize gönül vermek için daima hizmet vereceğiz ve hizmetlerde köprü olmaya devam edeceğiz.' Zahit ve Fehmi kardeşlerimizin yüzündeki mutluluğu ve hayır dualarını aldık. Onların her zaman ve her yerde hizmet ve destek sözünü verdik. Derneğimiz Hakkari ve çevresindeki bütün engelli ailelere ulaşmaya devam edecektir” dedi.

 Engelli aileleri ise, çocuklarının tek hayalinin akülü sandalye olduğunu ifade ederek, kendilerine her konuda yardım elini uzatan dernek başkanı Aydoğdu’ya teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER