Başkan Büyüksu’dan Örnek Davranış

Başkan Büyüksu’dan Örnek Davranış

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Beldesinde 35 öğrenciye belediye tarafından kışlık mont yardımı yapıldı. 

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan İran sınırında ki Esendere Belde Belediyesi öğrenciler üşümesin diye harekete geçti.

Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu'nun talimatları doğrultusunda 'Çocuklarımız üşümesin' sloganıyla alınan kışlık montlar öğrencilere hediye edildi.

Belediye imkanları ile alınan montlar öğrencilere öğretmen ve Başkan Büyüksu tarafından giydirildi.

Başkan Dırbaz Büyüksu,''Çocuklarımız üşümesin' sloganıyla dar gelirli 35  öğrencimize kışlık mont hediye ettik. Esendere ilk ve ortaokulun da montları öğretmenlerimizle beraber çocuklara giydirdik. İmkanlarımız dahilinde yardımlarımız devam edecektir''dedi.

  Öğrenciler Belediye Başkanı Büyüksu'ya teşekkür etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kürşad
Kürşad - 3 yıl Önce

Şimdi bu reklammı insanı bi gayretmi bırakın artık şu saçma sapan iş yapıyorum görüntüsü adı altında siyasi mercileri etiketleyip küçücük çocukların yokluklarını yoksunluklarını kullanma bakın işte ülkede sayenizde insanlar ne halde kendiniz teyit ediyorsunuz takım elbise ile şow olmaz yaptınız bari resimleri çekip paylaşmayın hayr için yaptıysanız bırakın mevlam gördün siyasetçiler değil bıktık artık şu memleketin siyasetçilerinin iş güzarlıklarına gına geldi loo uçuyordu hani ekonomi dırbaz bey siz değilmiydiniz başkan seçileyim gümrük kapısı şahlanacak diyen aksine daha beter oldu lütfen sizde damat gibi bırakın boş koltuk daha üretken oluyor ülkede Esendere de boş koltukta nefes alır

SIRADAKİ HABER