Başkan Çoğaç'tan 'DoubleTree By Hilton' İçin Karay'a Teşekkür Etti

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, ilçe’ye DoubleTree By Hilton Otelini kazandıran İş Adamı Seyfettin Karay’a teşekkür etti.

Başkan Çoğaç'tan 'DoubleTree By Hilton' İçin Karay'a Teşekkür Etti
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, ilçe’ye DoubleTree By Hilton Otelini kazandıran ve büyük yatırım gerçekleştiren İş Adamı Seyfettin Karay’a teşekkürde bulundu.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç’ın Teşekkür Mesajı Şöyle;

"Sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda Yüksekova'nın çehresini değiştiremeye olanak sağlayacak DoubleTree By Hilton otelinin ilçemize hayırlı ve güzel olmasını diliyorum. Dışarıya açılan penceremiz olduğuna inandığımız bu yatırım sayesinde ilçemizi dünyaya ve ülkemize tanıtma fırsatı yakalayacağız. Bu otelcilik hizmetinin Esendere gümrüğünün trafiğini arttıracağı, ekonomik anlamda büyük bir katkı sunacağı aşikardır. Farklı yatırımcıları da bölgemize teşvik edecek DoubleTree by Hilton sayesinde ilçemiz uluslararası düzeyde toplantı ve konferanslara ev sahipliği yapacak bir pozisyona gelecektir. İlçemiz, Hilton oteli ile beraber kış ve yaz turizmi ile ilgili projelerin hayata geçmesinden sonra turistlerin cazibe merkezi haline gelecektir. Ayrca Bu denli önemli bir hizmeti, yatırımı ilçemize kazandırdıkları için sayın Seyfettin Karay'a teşekkür ediyoruz.’’Dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2020, 22:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER