Başkan Çoğaç’tan Müdür Erik ve Başkan Kepenek’e Plaket

Hakkari’nin Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, korona virüs sürecinde esnafa destek kredisinde yardımcı olan , Halk Bankası Yüksekova Şubesi genel müdürü Haşim Erik ve Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Kepenek’e plaket verdi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, korona virüs sürecinde esnafa destek kredisinde yardımcı olan , Halk Bankası Yüksekova Şubesi genel müdürü Haşim Erik ve Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Kepenek’e plaket verdi.

Geçtiğimiz günlerde Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, korona virüs sürecinde esnafa kira konusunda yardımcı olan mülk sahiplerine plaket vermişti.


İyilik Hareketi’nin programı kapsamında, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Halk Bankası Yüksekova Şubesi Müdürü Haşim Erik’e ve Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Kepenek’e plaket vererek teşekkür etti.



Konuyla ilgili konuşan Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç,’’Özellikle pandemi (COVID-19) döneminde esnaf ve sanatkârlarımızın içinde bulunduğu sıkıntılar giderek derinleşmiştir. Esnaflarımız kredilerini yatıramadığı gibi protosto olan senetler, yazılan çekler ve biriken kiralar ile içinden çıkılması zor bir süreç yaşamaktadır. Bu zorlu süreci en az zararla atlatabilmek için Halk Bankası esnaf ve sanatkârlarımız için hazine destekli esnaf destek kredisi başlatmıştır. Halk Bankası Yüksekova şubemiz pandemiye rağmen esnaflarımızın krediden yararlanabilmesi için yoğun bir çaba göstererek bine yakın esnafımıza doğrudan kredi kullandırmışlardır. Ayrıca Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifimizde esnaf ve sanatkarımıza talepleri doğrultusunda çoğu esnafımıza kredi kullandırarak büyük bir destek sunmuştur. Bu yoğun çalışma temposunda esnaflarımıza göstermiş oldukları sıcak tebessüm ve özverili çalışmalarından dolayı Esnaf Sanatkârlar Odası adına teşekkür ederiz.’’Dedi



Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Kepenek ise,’’ Esnafımıza finans desteği sağlamak için bizim öncelik görevimiz. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi şubesi olarak biz üreten ve çalışan olarak her esnafın yanındayız. Her esnafın finans desteğini her zaman karşılamaya hazırız. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ahin evran türünde evreninde gelen bir teşkilattır ve kuruluştur. Bu bizde çok kutsal bir görevi vardır. Haramı yeme, yarama dokunma, düşkünün yanında ol, düşene destek ol, düşenin kolunda tut. Bizde bu konuda her şekilde esnafımızın yanındayız inşallah bu zorlu süreci en az hasarla atlatacağız. Gördüğümüz kadar ve bu zorlu süreçte başkanımız sayın Vedat Çoğaç’ın her esnafın yanında olduğunu gördük. Burada sayın Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç’a göstermiş olduğu başarıdan dolayı teşekkür ediyorum.’’İfadelerini kullandı













Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER