Başkan Doğma YÜTSO Başkanı Pınar'ı Makamında Ziyaret Etti

Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma ve beraberindekilerle beraber Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Doğma YÜTSO Başkanı Pınar'ı Makamında Ziyaret Etti

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma ve beraberindekilerle beraber, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar'ı makamında ziyaret ettiler.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar'ın makamında bir araya gelen Kooperatif başkanı Doğma ve üyeleriyle baraber, Sanayi sitesinin gelişimi yönünde ve sanayi esnafının dükkan sıkıntısı bitirmek için görüştüler.

Başkan Abdurrahman Pınar, Odamız olarak Yüksekova Esnafımız için ne gerekiyorsa yapacağız. Yüksekova'nın gelişimi ve geleceği için oda olarak daima hizmet vermeye devam edeceğiz. Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatifide sanayi esnafımızıda hayırlı olur inşallah'' dedi.

Başkan Hacı Doğma ise, ''Tek amacımız tüm sanayi esnafımızı bir araya toplayıp dükkan sahibi yapmaktır. Hedefimiz Yüksekovanın geleceğidir. Bu esnafımızın sorunu, sıkıntısı nerede çözülecekse, o noktada birleşeceğiz. Tüm oda başkanlarından destek istiyoruz diyen başkan Doğama sözlerini şöyle tamamladı.

Doğma: Bizleri bugün makamında ağırlayan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanımız Abdurrahman Pınar'a teşekkür ediyoruz'' İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2022, 23:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer hakimoglu
Sefer hakimoglu - 2 yıl Önce

Yüksekova'da sanayi çok ihtiyaçtır biz eski yunetimin gazabinda ve bireysel cikarunda kortaracak olan rantci sanayi yunetinde kortaracak her kese çok tesekur eder başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER