Başkan Durna ve Merkez Muhtarları ''Mevcut Sorunlar İçin'' Bir Araya Geldiler

Hakkari'nin Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna ve Yüksekova Merkez Muhtarları mevcut sorunları istişare etmek için biraraya geldiler.

Başkan Durna ve Merkez Muhtarları ''Mevcut Sorunlar İçin'' Bir Araya Geldiler

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna ve Yüksekova Merkez Muhtarları mevcut sorunları istişare etmek için biraraya geldiler.

Yüksekova'da toplu taşımada yaşanan sıkıntılar, halkın talep ve istekleri Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığının bünyesinde yapılan toplantıda istişare edildi.

Özellikle ilçede son dönemlerde yaşanan ulaşım sıkıntısı gibi bir çok konuyu ele alan Başkan Durna ve Muhtarlar, çözüm için 2 saatlik bir toplantı yaparak sıkıntıları gündeme getirdiler.

Yüksekovamızda yaşanan mevcut sorunlarlar için Merkez Muhtarlarıyla bir araya geldiklrini ifade eden Başkan Durna, ''Başta ulaşım olmak üzere bir çok konuyu çözüme ulaşmak için Muhtarlarımızla istişarede bulunduk. Bu istişarede Esnafımızın yaşanan sıkıntılarını da ele aldık. Tek gayemiz biran önce tüm sıkıntıları tek tek gidermektir. Tek bir amacımız var halkımıza var gücümüzle çalışmaktır. İnşallah elimizde geldikçe başarmak için çalışmlarımıza devam edeceğiz. Bugün bizim toplantıda yer alan tüm Merkez Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

Yapıaln İstişare Toplantısına, Esenyurt Mahalle Muhtarı Selim Genç, Esentepe Mahalle Muhtarı Turgut Atalay, Yeni Mahalle Muhtarı Kerem Demir, Dize Mahalle Muhtarı Şükrü Tunç, Yeşildere Mahalle Muhtarı Mahmut Sevinç ve Güngör Mahalle Muhtarı Yakup Çelik katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2022, 23:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemil
Cemil - 2 yıl Önce

Allah akıl fikir versin selami hangi sorunu çözebilirki sülfürlerimize yazik oldu ...

SIRADAKİ HABER