Başkan Geçirgen'in Mutlu Günü

Vanlı gelin Ayfer Görentaş ile Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen Yüksekova ilçesinde yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Vanlı gelin Ayfer Görentaş ile Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen Yüksekova ilçesinde yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

5 yıllık bir birliktelik yaşayan Görentaş ile Geçirgen çifti ilişkilerini evlilikle sonuçlandırdılar.

Düğünün 1.Günü olan Kına Günü Van’ın Edremit ilçesinde bir düğün salonunda yapılırken, düğünün 2.Gününde ise Yüksekova ilçesinin İpekyolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda görkemli bir şekilde düğünleri yapıldı.

Görentaş ile Geçirgen’in Nikâhlarını kıyan Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, çifte mutluluklar dileyerek tebrik etti.

Yüksekova yöresine ait halaylar eşliğinde süren çiftin düğününde misafirler doyasıya eğlendiler.

Görentaş ile Geçirgen çiftinin düğününe Türkiye’nin farklı ilerinden olmak üzere İran, Irak gibi komşu ülkelerden birçok misafir katıldı.

Van’dan Yüksekova’ya gelin geldiğini belirten Ayfer Görentaş,''5 yıldır bir ilişkimiz vardı bu en sonunda evliliğe döktük ailelerimizin kararlarıyla evliliğe yol aldık. Düğünümüzün birinci gününü Van’da yaptık ikinci günüde Yüksekova’da yaptık. Şükür güzel geçti. Bizi bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz’’dedi.

Tüm misafirlere teşekkür eden Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen,’’Bugün mutluluğumuzun son demlerine geldik. Düğünümüzün ikinci günü saat 10’da başladı. Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu Nikâhımızı kıydı kendilerine de teşekkür ediyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde bizi yanlız bırakmayan kanaat önderlerine, STK temsilcilerine, kurum müdürlerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz''İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2021, 01:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER