Başkan Geçirgen ‘SYTRONE Isı Yalıtım Sistemleri Fabrikası’nı Ziyaret Etti

Hakkari’nin Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen ilçede faaliyet gösteren ‘SYTRONE Isı Yalıtım Sistemleri Fabrikası’nı ziyaret etti.

Başkan Geçirgen ‘SYTRONE Isı Yalıtım Sistemleri Fabrikası’nı Ziyaret Etti

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen ilçede faaliyet gösteren ‘SYTRONE Isı Yalıtım Sistemleri Fabrikası’nı ziyaret etti.

İstanbul ve İzmir gibi illerde ısı yalıtımı üzerine 12 yıl işçi olarak çalışan Rasim Han (37) ve Cemal Bakar (32) isimli arkadaşlar, memleketi Yüksekova’da fabrika kurdular.

‘Sytrone Isı Yalıtım Sistemleri’ adı altında kurdukları fabrikayla, Yüksekova merkezdeki evlerin görsel olarak çok zayıf durduklarını belirten 2 arkadaş, son teknoloji makinelerle her şekilde motif ve değişik kalıplar üretmeye başladı.

Fabrikayı yerinde inceleyen Başkan Perviz Geçirgen yapılan çalışmalar hakkında Cemal Bakar’dan bilgi aldı.

''YÜKSEKOVA'DA GÜZEL HİZMETLER VAR ARTIK''

Yüksekova'da güzel işlere adım attıklarını belirten Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, “Bugün ilçemizde üretim alanında büyük bir atılımda bulunan Sytrone yalıtım merkezli üretim fabrikasını ziyaret ettik. Fabrika nın kurucu ortakları Cemal Bakar beyden bu alandan daha önce farklı illerimizde çalışmış olduğunu bunun yüksekova ilçemizde büyük bir eksiklik olduğunu ve bunu ilçemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için hazır olduğunu bize belittiler. Elbette biz de Yüksekova'nın üretim merkezli bir ilçe olması için her alanda “üreten bir Yüksekova için” çıktığımız bu alanda fabrikamızı ziyaret ettik. İlçemizin bir Ferdi olarak ilçemize kim taş üstüne taş koyarsa ben onun hizmetinde olmaya hazırım yeterki ilçemizi kalkındıralım. Fabrikanın kurucu ortaklarından Cemal Bakar ve Rasım Han beye üretim esaslı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor başarılarınıın devamını diliyorum” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2023, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER