Başkan Geçirgen, YDT İl Birincisini Makamında Ödüllendirdi

Başkan Geçirgen, YDT İl Birincisini Makamında Ödüllendirdi

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen, Yabancı Dil Testi (YDT) sınavında İl birincisi çıkan Derya Geçirgen'i makamında ağırladı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Hakkari genelindeki öğrenciler Yabancı Dil Testi (YDT) sınavında yarıştılar.

Yabancı Dil Testi (YDT) sınavında Derya Geçirgen 434 puanla ve 5 bin 899 sıralamasıyla Hakkari il birincisi oldu.

Bu duruma sessiz kalamayan Başkan Geçirgen, YDT il birincisi olan Derya Gerçirgen'i makamında tebrik ederek, ödüllendirdi.

Bu başarı Tüm Yüksekova'nın başarısıdır diyen Başkan Geçirgen,''Bu pandemi dönemin yaratmış olduğu zor şartlarda azimle çalışarak (YDT) sınavında büyük bir başarı sağlayan derya geçirgen yeğenimi can gönülden tebrik ediyor. Diğer öğrencilerimizinde böyle başarılara imza atacaklarına can gönülden inanıyorum bu konuda öğrencilerimiin başarılı olması için tüketiciler birliği derneği olarak elimizden geleni yapacağız çünkü biliyoruz ki bilimle aydınlan bireyler toplumu da aydınlatır. Aydınlık bir gelecek için öğrencilerimize sahip çıkalım. Keza bölgemizde kız öğrencilerimizin başarılı olması bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Bu başlangıçtır. Aydınlık bir Hakkari için el ele öğrencilerimize sahip çıkalım. Bu öğrencimizin bu başarıyı sağlamasında emeği geçen anne babasına teşekkürlerimizi sunuyorum''Dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2021, 12:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER