Başkan Geçirgen Yüksekova'daki sulama sorunlarını DSİ Bölge Müdürü Şahna'ya Taşıdı

Hakkari'nin Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, ilçedeki sulama sorunlarını DSİ Van Bölge Müdürü Ayhan Şahna'ya taşıdı.

Başkan Geçirgen Yüksekova'daki sulama sorunlarını DSİ Bölge Müdürü Şahna'ya Taşıdı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, ilçedeki sulama sorunlarını DSİ Van Bölge Müdürü Ayhan Şahna'ya taşıdı.

Göreve geldiği ilk günden beri çifçinin derdiyle birebir yakında ilgilenen Başkan Geçirgen, yine olduğu gibi bölgenin tarımının zenginliğini üs seviyeye çıkartmak tüm hızıyla çalışmalarına devam ediyor.

Özellikle bölgede sulama sorunlarını iyileştirmek için Van'da bir takım ziyaretler gerçekleştiren Başkan Geçirgen, konuyu DSİ Van bölge Müdürü Ayhan Şahna'ya iletti.

''TEK DERDİMİZ YÜKSEKOVA'YA HİZMET OLACAK''

Çiftçimiz için gereken tüm adımları atacağız diyen Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, ''Yüksekova ilçemize bağlı köylerimizdeki dere ıslah çalışmaları hakkında çiftçilerimizin sorunlarını ve taleplerini DSİ bölge müdürü Sayın Ayhan Şahnayı makamında ziyaret ederek kendilerine ilettik. Sayın müdürümüz Ayhan Şahna Hakkari ve Yüksekova'daki üretim endeksi çalışmalarımızdaki gayretlerimizi tebrik etti. Özellikle de bölgedeki çiftçilerin sorunlarını yakından ilgilendiğimiz içinde teşekkür etti. Çiftçilerimizin yaşamış olduğu sorunları hepsini not alarak en yakın zamanda çözüme kavuşturma adımlarını atacaklarını ifade ettiler. Sayın müdürümüze özellikle de Salkımlı ve değerli göletleri hakkında da çalışmaların ivedilikle yapılması konusunda ricamızı ilettik. Çiftçilerin derdiyle dertlenen bir bölge müdürümüz olduğu için çiftçilerimiz adına çok mutlu olduğumu ifade ettim kendilerine'' dedi.

''ÇİFTÇİLERİMİZ İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPACAĞIZ''

Gerekli çalışmaları bölge için yapacaklarını belirten DSİ Van Bölge Müdürü Ayhan Şahna, ''Yüksekova’daki verimli toprakların susuz kalmaması için ve çiftçilerimizin üretimlerine engel oluşturabilecek engellerin DSİ bölge müdürü olarak elimizden gelen bütün çalışmaları çiftçilerimiz için yapacağız. Özellikle de valimiz sayın Ali Çelik beyin bölge için gece gündüz demeden yaptığı gayretleri bizleri de mutlu ediyor. Hakkari ilçelerindeki sorunlarını bir bir yakından takip ediyor ve gerekli çalışmaları da yapacağız. Özellikle de dilimli barajındaki sulama projemizi çiftçilerimizle buluşturacağız'' İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER