Başkan Pınar'dan Yeni Yıl Mesajı

Başkan Pınar'dan Yeni Yıl Mesajı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Pınar,  yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Pınar Mesajında,''Sevinçleriyle, üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla girmenin heyecanını ve umudunu yaşadıklarını belirten Başkan, 
2020 yılında Yüksekova’mızın sahip olduğu bütün değerlerini kullanarak hazırladığımız projelerimize ve faaliyetlerimize yeni yılda da devam edeceğiz dedi.  
2020 yılında başlayan Covid-19 salgını sebebiyle sevdiklerimizi kaybetmenin üzüntüsünün yanında hem işletmelerimiz hem de halkımız bu süreçten olumsuz bir şekilde etkilenmiştir.  Dileğim yeni yılda bu covid belasından ülkemizin kurtulması ve mesafesiz,maskesiz günlerin tekrardan yaşanabilmesidir.İlçemizin yeni yılda il olması, organize sanayi bölgesine kavuşması, gümrük sorunlarının çözülmesi ve üyelerimizin sıkıntılarının giderilmesi gibi lobi faaliyetlerine 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da devam edeceklerini belirtti.
Bu duygularla, yeni yılı en içten dileklerimle kutlar, siz ve sevdikleriniz başta olmak üzere, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya; barış, sağlık, mutluluk, bol kazanç getirmesini dilerim''İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER