Başkanlar, Yüksekova'ya Yeni Sanayi Sitesini Kazandırmak İçin Görüştüler

Hakkari'nin Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma ve beraberindekilerle birlikte Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Vedat Çoğaç’ı makamında ziyaret ederek, Doğma, " Yüksekova’ya yeni sanayi sitesini kazandırmak için görüştük’’ dedi.

Başkanlar, Yüksekova'ya Yeni Sanayi Sitesini Kazandırmak İçin Görüştüler

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma ve beraberindekilerle birlikte Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Vedat Çoğaç’ı makamında ziyaret ederek, Doğma, " Yüksekova’ya yeni sanayi sitesini kazandırmak için görüştük’’ dedi.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı Vedat Çoğaç’ı makamında bir araya gelen Karma Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hacı Doğma, başkan yardımcıları ve üyeleriyle, sanayi sitesinin gelişimi yönünde ve sanayi esnafının dükkan sıkıntısı bitirmek için görüştüler.

Başkan Vedat Çoğaç, "Yüksekova esnafımız için ne gerekiyorsa yapacağız ve çalışmalara destek olacağız. Yüksekova'nın geleceği için oda olarak daima hizmet vermeye devam ve her esnafın sıkıntısını giderene kadar çalışacağız. Yüksekova Karma Sanayi Sitesi Kooperatifi de sanayi esnafımıza da hayırlı olur inşallah. Bundan sonra tüm odalar olarak hizmet edı altında Yüksekova için çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

Başkan Hacı Doğma ise, "Tek amacımız, tek derdimiz tüm sanayi esnafımızı bir araya toplayıp dükkan sahibi yapmaktır. Hedefimiz Yüksekova'nın geleceğidir bu gelecek için herkesle bulucağız. Bu esnafımızın sorunu, sıkıntısı nerede çözülecekse, o noktada birleşeceğiz odaklacağız.Tüm oda başkanlarından destek istiyoruz çünkü Yüksekova meselesi herkesin ana sorunudur. Bizleri bugün makamında ağırlayan başkan Çoğaç’a teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte Yüksekova için çalışmalarımızı büyüteceğiz’’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2022, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER