Best Van, Yüksekova-İstanbul Arası Aktarmasız Seferler Başlattı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari’nin Yüksekova ilçesiyle ile İstanbul arasında başlatılan aktarmasız yolcu taşımacılığını vatandaşları halaylarla kutladı.

Van’da taşımacılık yapan BEST VAN firması tarafından İstanbul-Yüksekova arasında aktarmasız yolcu taşımacılığı başlatılması üzerine ilçe merkezinde şehir turu yapıldı.

Aktarmasız seferlere sevinen vatandaşlar, Cengiz Topel Caddesi üzerinde halaylar çekerek ilk yolcuları İstanbul’a uğurladı.

Seferlerin mutluluğunu halaylara döktüklerini ifade eden BEST VAN firma sahibi İrem Bayram, “Yüksekova- İstanbul arası aktarmasız yolcu taşımacılığı başlattık. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Çarşıda halaylarla çıktık, otobüste devam ettik ve şimdide Yüksekova Ovası’nda halay çekiliyor. Tüm Yüksekova halkına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna ise Yüksekova halkı adına firma yetkililerine teşekkür ederek, “Firma ilk olarak Yüksekova-Mersin arası hizmet sağlıyordu, şimdi de Yüksekova-İstanbul arasında aktarması hizmet sağladılar. Yüksekova’ya daha güzel hizmetler de gelecek inşallah” ifadelerini kullandı.

Best Vantur Yüksekova Acenta sahibi Abdurrahman Demirel, ’’Halkımız için bir ilke imza attık. Yüksekova’dan vana gitmeden direk İstanbul’a gidecek aktarmasız. Amacımız halkımıza daha güzel ve yeni bir hizmet sunmaktır. Aracımız sıfır zaten yeni alınan bir araç ve yolcularımızı 2+1 koltuklarda ağırlıyoruz. Hergün sınırsız gidilecek İstanbul’a. Tekrardan Bu hizmet halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun’’ Şeklind ekonuştu.

Cengiz Topel Caddesi Üzerinde yapılan Firma Açılışına,’’Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ak Parti İlçe Başkanı fatih Arslan, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yıldırım, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Akif Arslan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen, Muhtarlar ve çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2022, 22:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
VATAN ULALI
VATAN ULALI - 2 yıl Önce

Bu kadar kodaman ve siyasi adet otobüsün direk seferi için mi toplanmış.Otobüs bile bizim değil:-)

Gever
Gever - 2 yıl Önce

Hayırlı olsun serxêrê çok sevindim çok çok güzel bi haber bu Yüksekova istanbul arası bu seferler çok iii oldu yıllardır bekliyordk.. uçak biletlerinin hesapsizca fhiş fiyatlarla arttığı bi zamanda

SIRADAKİ HABER