Çağala Ailesinden Teşekkür Mesajı

Geçtiğimiz günlerde, Yüksekova devlet hastanesinde hayatını kaybeden, İzzet Çağala’nın amcası olan Nadir Çağala (80) için, Ailesi defin ve taziye esnasında kendilerini yalnız bırakmayanlar için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Çağala Ailesinden Teşekkür Mesajı
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Geçtiğimiz günlerde, Yüksekova devlet hastanesinde hayatını kaybeden, İzzet Çağala’nın amcası olan Nadir Çağala’nın (80) defin ve taziye esnasında kendilerini yalnız bırakmayanlar için, Çağala ailesi adına yeğeni İzzet Çağala teşekkür mesajı yayınladı.

İzzet Çağala'nın Teşekkür Mesajı Şöyle,''Bu acı günümüz de bizleri yalnız bırakmayan akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, değerli büyüklerimize Türkiye’nin dört bir yanından gelip acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

Aynı şekilde internetten paylaşım yapan, telefonla arayan, mesajlar yollayan, acımızı hafifletmeye çalışan, her seferinde üzüntülerini dile getiren ve burada adını anamadığım, sayfalara sığdıramadığım tüm Yüksekova halkına teşekkürü borç biliyor ve herkesin haklarını helal etmelerini istiyorum.

Taziye boyunca bizleri yalnız bırakmayan herkesin cümle geçmişlerine Rabbimden rahmet, herkese sağlık ve afiyet diliyorum.'' ifadeleri kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2019, 00:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER