Çiçek Ailesinin Acı Günü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Tahir Çiçek’in gelini ve Mehmet Çiçek’in Eşi olan 3 çocuk annesi Evin Çiçek (36), 1 aydır tedavi gördüğü Van Yüzüncü Üniversitesi hastanesinde akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çiçek Ailesinin Acı Günü
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde yaşayan Tahir Çiçek’in gelini ve Mehmet Çiçek’in Eşi olan 3 çocuk annesi Evin Çiçek (36), 1 aydır tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi hastanesinde akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.

Bir sene boyunca Ankara’da tedavi gören Çiçek, daha sonra tedavisi sürdüğü Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi hastanesinde, akşam saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. 

Çiçek’in ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğarken, cenazesi ise sabah saatlerinde Van’dan getirilip, ilçenin Büyükçiftlik (Xırvata Kerem Axa) beldesinde defnedilecek. Çiçek’in taziyesi Büyükçiftlik beldesinde olacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 02:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kuzen
Kuzen - 4 yıl Önce

Allahım sen bizlere sabır ver

Kutsal çiçek
Kutsal çiçek - 4 yıl Önce

Alah rahmet eylesin

Erdal HEKİM
Erdal HEKİM - 4 yıl Önce

Rabbim Makam-ı Mevkiini Cennet-ul Baki Eylesin.Mehmet kardeşim acını derinden paylaşıyor..Sabırlar diliyorum.Başın Sağolsun..

Ali ciger
Ali ciger - 4 yıl Önce

Yüce Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Nazım kağan
Nazım kağan - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Savaş kaplan
Savaş kaplan - 4 yıl Önce

Hakkın rahmetine kavuşan merhumeye yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum Yeri nur mekânı cennet olsun. Başınız sağolsun.

SIRADAKİ HABER