Çiftçi SARI LİSTE Adıyla, YÜTSO Başkanlık Adaylığını Açıkladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 19 Kasım 2022 tarinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için İsa Çiftçi Sarı listede adaylığını açıkladı.

Çiftçi SARI LİSTE Adıyla, YÜTSO Başkanlık Adaylığını Açıkladı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde 19 Kasım 2022 tarinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için İsa Çiftçi Sarı listede adaylığını açıkladı.

Yüksekova İpekyolunda bulunan Simitçi Dünyasında verilen kahvaltıda, Çok sayıda İş İnsanı ve Esnaf'ın katılmasıyla, Esnaf olan İsa Çiftçi Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için Adaylığını açıkladı.


Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine SARI LİSTE adıyla yer alacaklarını belirten Salih İsa Çiftçi, ''19 Kasım 2022 de yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve sanayi odası başkanlığı seçimine sarı listeden adayım.

''Yüksekova Değişime muhtaç''

Düzenlenen programda konuşan İsa Çiftçi; Yüksekova artık değişmek zorunda dedi. dünyada yaşanan dönüşümlere Yüksekova'nın ayak uydurmakta zorluklar çektiğini söyleyen Çiftçi Yüksekova'nın sahip olduğu avantajlarını yeterince değerlendirmediğini vurguladı. 

''Bu Bir Gençlik Hareketi''

Sarı listeden aday olduğunu açıklayan İsa Çiftçi Yüksekova Ticaret ve Sanayi odasının en genç yönetimini kuracağını vurguladı. ''Gençlik demek umut demek, gençlik demek hareket demek gençlik demek değişim demek'' diyen İsa Çiftçi Yüksekova da en büyük yatırımın gençlere yapılması gerektiğini ve gençlerin Yüksekova'nın yönetimde büyük roller alması gerektiğini söyledi.

''Yüksekova Sahipsiz değil''

Son yıllarda sürekli dillendirilen " Yüksekova Sahipsiz bir memleket" söylemine karşı olduğunu söyleyen Çiftçi; "Yüksekova'nın sahibi biziz Yüksekova'nın sahibi Yüksekova da yaşayan 120 bin insandır. Hep beraber el ele vereceğiz ve Yüksekovamızı laik olduğu konuma getireceğiz inşallah"dedi 

''Şemdinli ve Derecik ticaret odasında en üst düzeyde temsil edilecek''

Yaptığı konuşmada Şemdinli ve Derecik için çok özel projelerinin olduğunu söyleyen Çiftçi Şemdinli ve Derecik ilçelerinin oda da en üst düzeyde temsil edileceğini ve bu iki kardeş ilçenin bütün sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını söyledi'' İfadeleri kullandıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2022, 12:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖZ GEVERLİ
ÖZ GEVERLİ - 2 yıl Önce

KİM NE DERSE DESİN SENDEN İYİSİ YUK MEDENİ CESARETİN KUTLUYURUM

Öğrenci
Öğrenci - 1 yıl Önce

Öğrenci dostu, kendi ihtiyaçlarından önce fakir halkı düşünen yürekli adam sen bu adaylıktan önce de her zaman yardımsever ileri görüşlü girişimci yenilikçi biriydin Başkan olduktan sonra Yüksekova nefes alacak ve ticari anlamda gelişecek bundan hiç şüphem yok

İbrahim hakkı
İbrahim hakkı - 1 yıl Önce

Kişiliğiyle, duruşuyla halkın içinden bir insan İsa abi. Ben şahsen çok yakıştırdım seninleyiz Başkan

Öğrenci
Öğrenci - 1 yıl Önce

Sen adaylığını açıklamadan önce de öğrenci fakir dostuydun her zaman kendinden önce yardıma muhtaç olanları düşündün ve yanlarında bulundun sen kazanırsan Yüksekova nefes alacak İsa Başkan

Gewer
Gewer - 1 yıl Önce

Seninle kalkınacak buna canı gönülden inanıyo ve seni destekliyoruz beraber kalkınması için Sarı sandığa hep beraber

Yüksekovalı remzi
Yüksekovalı remzi - 1 yıl Önce

Merhaba ben yüksekovalı esnaf Remzi bey. Bu seçimde oyum sarı listeye

Gewer halkı
Gewer halkı - 1 yıl Önce

Hırsızlara karşı teksin İsa Bey inşAllah sen kazanırsında bu çalıp çırpmayı bekleyenler boş boş dönerler

Gewer yiğidi
Gewer yiğidi - 1 yıl Önce

Allah senin gönlündekini de biliyor diliyorum Allahtan inşAllah kazanırsın isa başkanım diğerleri çalıp çırpacak belli gençleri en ön sırada senin göreceğinden kuşkum yok. Abdullah pınar kızını özel üniversite lerde okutuyor. Gençlere gelince tık yok


SIRADAKİ HABER