Cumhurbaşkanı Erdoğan Yüksekova'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari Yüksekova'daki 3.Piyade Tümen Komutanlığı'nda görevli Askerlerle orucunu açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yüksekova'da

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER RMERKEZİ

Ramazan dolayısıyla iftar programlarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yüksekova'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesi ile Askerlere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

''Cumhurbaşkanı Erdoğan Vatandaşlarla bir araya geldi''

İftar sonrası birliğin faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Bakan Akar ve TSK komuta kademesi ile ilçe merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İpek Yolu Caddesi'ndeki Fuat Usta Pastanesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılarında gören vatandaşlar kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Pastanedeki vatandaşlarla tek tek sohbet eden Erdoğan, 4 aylık Yağız Efe isimli bebeği de kucağına alarak sevdi. Milli Savunma Bakanı Akar ve TSK komuta kademesi ile bir süre pastanede oturarak gençlerle de sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, pastanenin çıkışında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret karşılamasında, Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Hakkari İl Emniyet Müdürü Salavat Mete Pınar, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Yüksekova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyzi Yıldırım, Yüksekova Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Sami Keskin, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, İpek Mahallesi Muhtarı Murat Balin ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2022, 00:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Azad çakar
Azad çakar - 2 yıl Önce

Hem ziyaret hem ticaret

SIRADAKİ HABER