Fizyoterapist Cihan Beşer, Yüksekova’da Sağlıklı Yaşam Ve Rehabilitasyon Merkezini Açtı

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans mezunu Uzman Fizyoterapist Cihan Beşer, İstanbul ve Van gibi illerde 13 sene çalıştıktan sonra memleketi olan Yüksekova ilçesine gelerek yeni yerini açarak hizmet vermeye başladı.

Tiflis Devlet Tıp Üniversitesi Fizik tedavi ve Rehabilitasyon fakültesinde mezun olan Uzman Fizyoterapist Beşer, 13 yıl boyunca İstanbul’da çalıştırdığı klinik ve bunun yanında özel sektörde çalışan Beşer daha sonra da Van iline gelerek özel sektörde çalışmaya devam etti.

Van’da da 6 sene özel sektörde çalışan Beşer, daha sonra memleketi olan Yüksekova ilçesine gelerek, kendine ait 2 katlı bir binayı, Sağlıklı Yaşam ve Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi’ne dönüştürerek hizmete vermeye başladı.

İlçenin Güngör mahallesinde bulunan 2 katlı bir binayı Sağlıklı Yaşam ve Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne dönüştüren Uzman Fizyoterapist Cihan Beşer, Fizik tedavi, özel öğrenme güçlüğü, işitme destek eğitimi, otizm eğitimi ve zihinsel engellilere destek eğitimini vermeye başladı.

Uzman Fizyoterapist Cihan Beşer, ‘‘Eğitimim döneminde farklı akademi merkezlerinde, Akupunktur, Su-jok terapi, Refleksoloji, Manuel terapi teknikleri ve Auricular terapi (kulak akupunkturu) üzerine eğitim aldım. Sağlık işletmecilik üzerine devam ediyor. 13 yıllık bir çalışma hayatım süresinde de, Kinesio tape bantlama teknikleri, Ses terapi, Hirudo terapi tecrübem ve çalışmışlığım var. Bende Yüksekova’da Özel Sanat Sağlıklı Yaşam ve Rehabilitasyon merkezi adı altında bir kurum açmış bulunmaktayız. Amacımız kaliteli bir eğitim, tamamen bir robotik eğitim anlayışı değil, modern bir eğitim anlayışı ile yaratıcı, özverili ve kişiye özel bir eğitimle farkındalık oluşturup sanat edasıyla kazanım kazandırmaktır. Amaç ve yaklaşımımız bu yöndedir. İstanbul’daki farklı noktalarda yaptığım çalışmalarımdan sonra Van’a geldim. Van’da da 6 sene özel sektördeki çalışmalarımın ardından memleketim olan Yüksekova’ya geldim. Tek amacım, her şeyi memleketimin insanına sunmaktır artık. Yüksekova’mıza hayırlı olsun''dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2021, 23:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz
Cengiz - 3 yıl Önce

İnsanın memleketi gibisi yoktur. Yatırımcıların memleketlerine yaptığı her yatırım oraya artı değer katacağından şüphemiz yoktur. Cihan beyi bu özverili duruşundan dolayı tebrik eder başarılar dileriz.

Sedat çevirel
Sedat çevirel - 3 yıl Önce

Hocam nice başarılara imza atmani dileğiyle hayırlı olsun

Selahaddin çağan
Selahaddin çağan - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun
Başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER