Gezgin Öğretmen Eşsiz Sonbahar Güzelliğini Fotoğrafladı

Gezgin Öğretmen Eşsiz Sonbahar Güzelliğini Fotoğrafladı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova’da gezgin öğretmen olarak tanınan Görsel Sanatlar öğretmeni Ümit Bartın köyleri gezerek Sonbahar mevsiminin güzelliğini fotoğrafladı.

Bölgeyi karış karış gezen Bartın, ilçenin güzelliklerini her fırsatta tanıtmaya başarırken, bu sefer sonbahar güzelliklerini objektifine yansıttı.

Batıda yaşayan insanların ilgisini çekmeyi başaran öğretmenin çektiği eşsiz kareler doğa tutkunlarının beğenisini topluyor.

Doğaya hayranlık duyuyorum diyen Gezgin Öğretmen Ümit Bartın,''Bu beni ayakta tutan tek şey diyebilirim. Vakit buldukça doğaya açılarak bozulmamış dengenin içinde foto safari yapıyorum. Köyleri ve bu bölgeyi gezerek saklı kalmış güzellikleri objektifime almaya çalışıyorum. Şimdi Sonbahar mevsiminin son demleri ve ortaya çıkan rengârenk manzarayı fotoğraflamak heyecan verici. Köylerimizde eşsiz güzellikteki bitki örtüsü sonbaharın gelmesiyle yemyeşil görüntüsünü bambaşka tonlara bırakıyor. Ağaçlardan yere düşen yaprakların yollara ayrı bir güzellik kattığını belirtmek istiyorum. Sonbaharın renklerini kaybetmeden her rengin tonunu yakalamak için özellikle ekim ve kasım aylarını tercih ediyorum. Kartpostalları aratmayacak manzaralarda buluşmak dileğiyle’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER